kariinekstrand

Göteborrrrg

Kategori: Allmänt

Hallå! 

Har haft det superbra i Göteborg från måndag till torsdag. Badat jacuzzi, ätit ute varje dag, vart på Liseberg (trots att jag inte vågade åka speciellt mycket), åkt paddan sightseeing, varit på avenyn och shoppat i nordstan. Hade fint hotellrum, enda problemet var väl bara att det inte fanns någon ac på rummet, bara en fläkt vilket inte hjälpte speciellt mycket. Vi har gått hur mycket som helst, skorna har tom tappat färg pga det! Men har trots svullna fötter, 30 grader varmt och lite skoskav haft det underbart med babe. 

Igår när vi skulle åka hem kom dock det jobbiga. Elfel på nästan alla tåg. Vårat tåg skulle gå 14.35 men tiden bar förflyttades timme för timme och vi kunde inte lämna centralen ifall det skulle komma upp att det går tidigare. Tillslut när klockan var fem så ställdes vårat tåg in. Var kaos med allt folk som undrade precis samma sak som oss, hur ska vi ta oss hem? Vi fick vänta 1,5h på svar om nästa tåg skulle gå eller om dom skulle betala hotell. Nästa tåg gick. Men 45 min försenat, vi kom iväg vid 19.15, alltså 4,45 timmar senare än när vi skulle åkt. På väg hem var det tåg framför oss hela vägen till Katrineholm och resan som då skulle tagit 2,15h tog 3,30. Sj kan ta sig i röven. 

Men nu har jag iaf kommit hem och sovit en god natts sömn i min älskade säng. Idag kommer Alex hit och vi ska bada, träna och ikväll gå på labyrint på lotsen, blir kulkul! 

Puss K





Fulbilder har väl ingen klagat på? 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: