kariinekstrand

I did it

Kategori: Allmänt

Hej! Ville bara uppdatera folket om att allt går super på jobbet! Hade min första egna guidening idag för okänt folk och jag är riktigt nöjd över min insats! Hade 12 pers med mig under guideningen och alla var så duktiga och lyssnade noggrant och jag fick med det mesta! Innan så hade jag dock typ Parkinson för jag var så nervös, trodde även att jag skulle spy! But i did it! Satt även i kassan ett tag på eftermiddagen! Det här var alltså min sista utbildningsdag och imorgon börjar jag efter schemat! Ikväll kom även Robert hit så vi ska käka ihop och lite så, ha det så gött mina vänner och dom jag inte känner! Uppdaterar när jag får tid!

P.s jag har 66 myggbett på benen!
Puss K

Mys och jobb

Kategori: Allmänt

Hej hallå!
Helgen har spenderats på Bergö med min underbara pojkvän och kusin Robert. Vart väldigt trevligt, blev dock lite för full i fredags, slutade inte så bra. Men äsch, man lever bara en gång. Vi badade tunna som jag sa att vi skulle och hade det allmänt på topp! Igår åkte vi dock hem, vi klämde alla in oss i Niclas bil, Angus mamma Robert och jag, ja Niclas också såklart. Ola jobbade så därför fick vi ta Niclas bil. Angus fick sitta hos mig i framsätet och kan lova att han inte tyckte om det, var trångt och varmt för ac fanns det inte i bilen kan jag lova! Men det gick snabbt hem och sen tittade jag och Niclas på gangster squad, riktigt bra faktiskt! Vi hade försökt titta på filmer varenda kväll men slutade bara med att båda somnade tre minuter in i filmen. Sen åkte han hem, tyvärr. Känner stor saknad redan!

Idag var min första arbetsdag på fortet, gick bra faktiskt, har tre utbildningsdagar så på torsdag har jag min första egna guidening, känns riktigt pirrigt måste jag säga. Men det är väl förståeligt. Känns skönt med jobbet iaf och när det gått ett tag så kan jag säkert rabbla upp allt i sömnen.

Nu ska jag duscha och sen ta en sväng med min sköna höna. Eller tupp. Puss K

Midsommar med pojkvännen

Kategori: Allmänt

Hej pojkar och flickor! Angus är på bättringsvägen, han springer överallt (vilket han egentligen inte får för han ska vila i två veckor). Men jag ser det som ett gott tecken. Jag har inte haft så mycket för mig dom här dagarna, pluggat och vart på brandstationen och kört lite repetition till sommarjobbet i fortet med hlr och sånt. Sen har jag väntat och väntat och väntat och idag är dagen D! Min älskling kommer! Han slutar jobba vid tolv och då åker han direkt så han är väl här vid fyra eller nå sånt. Beror på hur mycket trafik det är, och det lär ju vara massor idag. Sen far vi ut till Bergö och stannar tills på söndag! Ska bli underbart! Bada tunna, äta gott, dricka gott, sola och bada i havet såklart! Sen mys på lillstugans altan! Jag har nästan längtat ihjäl mig efter det här så bäst att det blir som jag tänkt nu!

Men jag har börjat drömma igen, såna där jobbiga och konstiga drömmar som gör mig galen, och dom känns så verkliga också! Kan dom inte bara försvinna och aldrig mer komma tillbaka? Det vore något.

Trevlig midsommar allihopa!
Puss K

Min plutt

Kategori: Allmänt

Hej! I fredags var det studenten hos oss för Robert! Det var jätte trevligt och kul i det stora hela! Mycket slit lönade sig, Robert verkade jätte glad!

Igår började Angus bete sig konstigt, han började gå konstigt, gick inte om han inte verkligen behövde. Jag gick små promenader med honom på baksidan på berget och han var lugnare än vanligt, han drar annars ganska mycket men då gick han bara brevid mig.

Idag när jag gick upp så hade han inte kissat, han var glad och så när jag gick upp men han reste sig inte. Jag försökte en stund senare att gå med honom på baksidan i koppel, men han kunde inte resa sig upp så jag fick hjälpa honom. Sen kom han inte ut på baksidan genom dörren då det är en kant, så jag fick lyfta ut honom och han gick otroligt sakta och haltade med vänster bakben. Han kissade aldrig utan vi fick gå in igen för han orkade inte. Vi var till veterinären i Katrineholm idag och han kunde seriöst typ inte gå. Han stapplade fram och vi fick lyfta honom istället. Dom gav honom lugnande och han somnade så dom tog röntgenbilder men dom såg inget som tur var. Det är troligtvis så att han har slagit i så det svullnat upp vid ryggraden så nerverna kommer i kläm. Nu har han fått kortison iaf så svullnaden ska gå ner och han ska äta sex stycken tabletter om dagen. Han äter samma sort som mamma gör, haha! Men på väg hem stannade vi och han fick lite mjukglass och han var så nöjd så. Han är dock än inte helt klar i huvudet efter den lugnande sprutan han fick, så han är lite borta och bara sover. Får bära honom ut och kissa typ. Hoppas det blir bättre snart för det är jobbigt att se sin annars glada pigga och busiga älskling såhär dålig. Det gör ont i hela mig. Puss K

Han är en allt i ett

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan! Alltså helt ärligt, det är sjukt hur mycket man kan sakna en person efter en dag, speciellt så där mycket så hela magen knögglar ihop sig och man inte kan tänka på annat än den personen och att man är tom nu när man är utan den. Man bara önskar att man kunde spola tillbaka några dagar och göra om allt igen, bara för att allt var så perfekt. Jag är full av dessa känslor just nu, och hela magen är full av fjärilar som flyger omkring.

Var idag på sista skoldagen, ja förutom skolavslutningen. Fick glass vilket var gott även om det kändes onödigt att åka till stan för 40 min. Men jag och tjejerna gjorde lite roligt av det och åt nere vid hamnen efteråt och tog massor av bilder på Emilias systemkamera, dock så ser jag alltid tjock ut på systemkameror av någon anledning, dom är väl för bra helt enkelt! Sen satt vi vid vallarna och solade några timmar innan vi åkte hem. Hade jätte trevligt även fast jag hade svårt att tänka på annat än denna underbara människa som jag ovan beskrev mina känslor för. Nej nu dör jag! Puss K

Ja jag är lycklig hela långa veckan ut

Kategori:

Hej mina kära vänner och dom jag inte känner! I torsdags så tog jag med min kusin ut till Bergö och vi hade riktigt trevligt med bara stor sol och bad i badtunnan! Blivit riktigt brun måste jag säga! Brände dock axlarna lite men det gör inte ont längre iallafall! Vi var kvar tills på lördagen då lilla Niclas kom hit, han hämtade mig och Robert i brandebol och så skjutsade vi hem Robert och handlade och lite så! Vilken gentleman! Vi var ensamma lördag till idag och har bara haft massor av mys! Igår åkte vi runt lite i oxelösund så han skulle få se hur det ser ut här, det verkligen spö regnade och helt från ingenstans så började det hagla så in i helvete! Tom ett billarm gick igång! När vi kom hem gjorde vi i ordning och hängde för filtar för fönstrena i vardagsrummet och såg på film när det åskade och regnade! Hur mys som helst! Idag har vi inte gjort så mycket, åt en lyxfrukost med baguette med tzatziki på! Mums! Sen bara vart hela dagen tills han nu för lite mer än en timme sen åkte hem, ganska långt att köra för honom, 33 mil så jag hoppas verkligen att det går bra! Med allt det här så vill jag ha sagt att det vart en underbar helg! Puss K

Typ sommarlov

Kategori:

Hellu! Nu är det typ sommarlov för mig! Ledig från idag till tisdag, då bara städa skåpen, sen ledig onsdag och torsdag skolavslutning! Är så otroligt lycklig över att detta år äntligen är slut, jag ska säga helt ärligt att det här är det värsta plugg året jag vart med om, jag har slitit som ett djur för mina betyg och jag är helt okej nöjd över dom! Speciellt eftersom det aldrig vart en ledig stund! Men idag är jag glad för dom i Stockholm och lilla Niclas i Gislaved som tagit studenten! Bra kämpat grappar! Men jag är samtidigt ledsen över att jag själv har ett år kvar, det går fort! Har ju inriktningar nu och jag har akutsjukvård då, så praktik blir det och sen till våren blir det ju mkt med student fixandet! Jag läääängtar! Puss K

Emilia och Eskilstuna

Kategori:

Hej! Haft en riktigt trevlig och skön helg! I fredags så fick jag och Emilia för oss att nä, imorgon drar vi till Eskilstuna! Jag har ju mitt länsbusskort så jag åkte även gratis! Så vi åkte igår vid 10 och kom hem vid 18! Var riktigt kul och vi hittade lite småsaker att köpa, jag köpte ett mobilskal och tre par trosor, det var spets alla tre, ett par gula, ett par rosa och ett par lila! Super fina! Emilia köpte likadana! Sen skulle väl Edvin och Erik komma förbi en sväng för dom skulle till Västerås men så blev det inte. Vi missade bussen vid 14.20 precis så vi fick ta 16.20 men vi hade kul dom sista två timmarna med, Emilia skulle gå och köpa jordgubbar så jag följde med och dom höll precis på att packa ihop ståndet när vi kom och då ropade en som jobbade där och frågade om vi skulle köpa jordgubbar och det hörde inte Emilia så jag sa att han pratade med henne men då kom en kille från glasståndet och frågade om hon ville ha glass så hon vände direkt dit och trodde hon skulle få gratis glass men vände sen tillbaka, Gud vad vi skrattade åt det på vägen hem, haha! Nu idag så har det varit lugnt, frukost och lunch ute fast det är så varmt så jag håller på att gå ihjäl. Vill bada!!! Puss K