kariinekstrand

Ösregn

Kategori: Allmänt

Hallå där köp blåbär! 

Helgen har spenderats med Alex och det har vart en så välbehövlig och mysig helg. Fredagen blev rätt skön då vi bara kikade på film och gosade, gick och la oss tidigt för vi båda var helt slut efter en jobbarvecka! 

På lördagen så åkte vi till fabriken i sparreholm, kan säga att det inte var värt det. En kö på hundra meter och mest skit grejer att köpa, så vi åkte och åt en glass innan vi åkte hem till Alex en snabbis. Det blev sen ösregn och ingen av oss hade lust att göra annat än att åka hem till mig och krypa upp under en filt och kika på tv. Blev upphämtad Kinamat och fotboll, även fast fotboll kanske inte är min grej men hade ju god mat och trevligt sällskap! 

Idag så har jag jobbat, haft rätt mycket patienter men har ändå gått bra jämfört med förra veckan, märks att dom andra sommarvikarierna har fått upp tempot och blivit varma i kläderna lixom. Så nu känns det inte längre som att jag tar 5 patienter medan dom andra tar en, så det är skönt! Lite mindre att tänka på. Nu tar jag det bara lugnt och längtar till imorgon då jag får träffa min el enorme igen! 

Puss K



Midsommar med en bedrövlig hosta

Kategori: Allmänt

Hej! 

Vart sjuk i en vecka nu, inte orkat skriva något och inte så super sugen nu heller. Men imorn blir det jobb och har haft en trevlig midsommar! 






Student 2014

Kategori: Allmänt

Hej!
 
I fredags var det student och det är nog det roligaste jag gjort i mitt liv, den bästa dagen i mitt liv (hittills)! Började morgonen med en tur hem till Jonna i klassen för Champagnefrukost vilket var mysigt eftersom vi är så få i klassen. Sen drog vi oss till skolan vid 10 tiden och träffade lärarna som bjöd på fruktsallad och vi fick våra betyg och lite så. Sedan var det dags för lunch och det var jättefint uppdukat i matsalen med dukar och serpentiner m.m. Efter det så drog vi oss till aulan där det var stipendieutdelning, tal och sång. Det var så sjukt häftigt där inne och när vi sen hade mösspåtagning så fick jag gåshud, det är någonting man bara får uppleva en gång i livet. Sedan drog vi oss mot dörrarna, det var dags för utspring. Alla stod och skrek att vi ska ta studenten och att dörrarna skulle öppnas. Jag var så nervös att det var helt sjukt, jag stod och skakade medan jag och Emilia höll hand. Sedan öppnades dörrarna och vi bara sprang, hand i hand ut från skolan och ut från det gamla livet. Mot det nya. Det var så jävla häftigt! Jag möttes upp av Alex och resten av min familj och släkt utanför och fick rätt bra med blommor och gosedjur. Efter en stund drog vi oss till stadshustrappan hela skolan i ett tåg. Nu var det dags för flaket. I början på flaket så kändes det konstigt att stå och vinka till helt främmande människor men efter ett tag så släppte den känslan och vi hade bara roligt. När flaket var slut så åkte vi hem och skålade, käkade gott och öppnade alla studentpresenter. Jag fick presentkort på IKEA för 1500kr, åhlens 300kr, cervera 500kr, ett halsband, presentkort på tatuering, skålar och sen fick jag ett otroligt fint halsband av min älskling! Vi drog oss ut till krogen sen vid halv elva och det var precis lagom med folk tycker jag, hade så sjukt roligt med vänner och pojkvän. Sen vid 3 så drog vi oss hemåt. 
 
Igår mådde jag faktiskt bra, började morgonen med en cider, god mat och trevligt sällskap. Var bara en allmänt chill dag. På kvällen skulle vi iväg till Nyköping och träffa vänner till Alex men när vi kom dit så hade dom dragit så jag följde med till gymmet och sedan drog vi hem och myste. 
 
Idag är det dags för bal och jag är lite smånervös men jag kommer ha superkul, det vet jag. Kommer även vara riktigt fin och har en otroligt fin klänning så det blir perfekt. Nu ska jag gosa lite med hjärtat mitt innan jag ska börja göra mig i ordning. 
 
Puss K
 
tudent

Beachparty

Kategori: Allmänt

Hallå där! 

Känner mig lagom sliten idag alltså. Sovit i elva timmar men är ändå hur trött som helst. Hur ska veckan sluta? Fine, på studentdagen så kommer jag ju vara så taggad på hela dagen att jag troligen kommer hoppa upp ur sängen när klockan ringer! Bara tre dagar kvar nu och har fullt upp varenda dag så det är riktigt kul! Ingen vila här inte! 

Idag ska jag städa mitt rum och ikväll blir det att dra till förfest hos Emilia igen med trevliga människor! Sedan blir det beachparty, ska bli riktigt kul! 

Puss K



Skumparty

Kategori: Allmänt

Haha asså det är rätt kul att titta på statistiken på bloggen på hur många sidvisningar jag haft idag, ungefär 20 mer än jag brukar, undrar om någon är lite extra sugen på att veta vad jag ska skriva efter gårdagen! 

Måste säga att det var en riktigt lyckad utgång med härliga vänner och god dricka, sen finns det ju dock idioter till allt som vanligt. Dom som bara går ut för att bråka vilket jag personligen är helknäppt då jag själv går ut för att ha roligt med vänner och träffa nytt folk. Det är sen löjligt hur man kan spela helt oskyldig och få vännerna att tro att personen i fråga absolut inte har gjort något fel utan att jag är den som gjort allt fel. För det är ju så jävla fel att dansa och få en käftsmäll från ingenstans och sedan försöka hjälpa en full människa upp från mitten av vägen. Så ska jag sluta dansa och sluta hjälpa folk från att bli påkörda när förståndet försvunnit helt?

Idag vaknade vi upp 4 pers i Emilias lilla etta varav två låg på golvet och jag och Emilia låg i sängen. Käkade lite makaroner och köttbullar, haha, drog oss sen till hamnen, tog en återställare och träffade sen läraren som bjöd på grillat! Var mysigt trots att det var sp sjukt varmt, men blivit riktigt brun så det har ju lönat sig! 

Sitter nu i bilen på väg hem för att kanske ta en powernap eller något liknande! Bara 4 dagar kvar!! 

Puss K





Så går det när man försöker hjälpa till! 

Fester, fix och älskling

Kategori: Allmänt

Hej! 

Den här veckan har det hänt mycket men ändå inte. Har nog haft mer tankar om vad som ska hända än vad det faktiskt händer. Sista riktiga skoldagen i tisdags, fast ja, var bara betygsnack typ. Sen i onsdags så var det ju togaparty men jg gick inte då jag skulle jobba på torsdagen. På kvällen kom älsklingen hit och vi bestämde oss för att åka och träffa några vänner till honom och vi hamnade lite överallt med dryckesspel och trötthet. Jag kände mig helt ihjäl och höll på att somna vid bordet innan vi drog oss hem. 

Igår städade jag lite hemma och sen åkte mamma och Ola till Bergö så jag och Alex njöt av ensamheten och tog det bara lugnt och gosade. 

Idag hjälpte vi till lite hemma också (inför studenten) och sen drog han och tränade. Vi får väl se om vi hittar på något ikväll med några vänner, alla verkar rätt trötta. Men imorgon är det skumparty och flottrace så det ska bli riktigt kul! 

6 dagar kvar!! 

Puss K