kariinekstrand

Hjärtat mitt

Kategori: Allmänt

Hej! 

Så himla skönt att hälsopedagogiken är slut och att det är klämdag på fredag, för nu tar jag helg! Jobbade igår och skola halvdag idag, kan verkligen inte klaga! 

Va helt okej taggad till Beppe imorgon men idag försvann lusten när Emma som vi skulle "mellanfesta" hos blev magsjuk idag så två timmar har jag och Emilia ingenting att göra. Så tror det blir så att vi drar till vallarna o allt det där men sen drar vi hem på varsitt håll och Alex hämtar mig. Gud så jag saknar honom även fast det bara gått två dagar! Så vi ska mysa massvis imorgon! 

Va väl i princip allt jag har på hjärtat just nu! 

Puss K



Estockholmo

Kategori: Allmänt

Hej! 

I fredags så åkte ju jag och Alex till Stockholm för att bo på hotell, det stod att det skulle vara 3,3 km från t-centralen så vi tänkte att vi kan ju faktiskt gå. Vi gick vilse först då mr kartläsare inte var en så duktig kartläsare men sen hittade vi rätt väg! 
Vi gick och gick i typ en timme och en kvart och vi var fortfarande inte framme, så vi tog en taxi vilket jag är jätteglad för då det var en bra bit bort fortfarande. 
Hotellet var jättefint och rummet var så fräscht! Vi tog nästan direkt på oss morgonrockarna och gick till spa't för att bada och basta. Jättefin pool måste jag säga! Efter ett par timmar där gick vi och åt god mat i resturangen innan vi gick upp på rummet och hoppade i badkaret som vi fyllt med skum. Vi gick även en liten promenad ute och det var riktigt fin utsikt över Stockholm. Sedan somnade jag som en gris. 
Frukosten var god den med men inget märkvärdigt direkt. När vi skulle ta oss till stan igår igen så frågade vi om närmsta vägen, ja, det gick då en färga utanför som nästan inte kostade någonting och vi hamnade nästan precis vid Kungsträdgården, tänk om den informationen funnits på deras hemsida! Men vi gick runt lite på stan innan vi tog tåget hem igen. Väl hemma så drog vi och gymmade, hem och duscha och åt och kröp ner i sängen. Nu ligger hjärtat och sover brevid mig så skönt men ska väcka honom snart. Jag är riktigt nöjd över vår helg! 

Puss K





Upptäcka hotell

Kategori: Allmänt

Hej! Hade en jättetrevlig helg på Bergö som jag skrev om i lördags, stannade även kvar tills på måndagen för mamma och jag blev då ensamma med angus också. Hade en mysig kväll och gårdag med henne då. Igår kväll kom Alex så vi myste lite, gick en promenad med angus och så gjorde vi något riktigt kul, bokade hotel! Så på fredag drar vi till Stockholm och bor på elite hotel marina tower! Ska bli så sjukt mysigt, något som jag längtar efter att göra men aldrig gjort med någon annan än min mamma när jag var liten och en gammal bästavän när jag var typ 11 år. Så vi drar med tåget upp på fredag eftermiddag och checkar in, badar lite i poolen, går ut och äter, bastar, fanns även spa på hotellet så kanske slår till stort! Gud vad jag längtar!❤️ 

52 dagar kvar till studenten! 
Och snart ska jag tatuera mig! 

Puss K



Bästa

Kategori: Allmänt

Hej! 

Sitter just nu ute på Bergö med hela familjen, Alex, Malin, Erik och Freija! Hur mysigt som helst i värmen måste jag säga, bara njuter. Snart blir det även påskmat som pricken över i't, är superhungrig så det behövs nu. Men när jag är här ute och det är så fint och varmt väder, känns som en riktig sommardag, skulle bara vilja ta ett dopp i havet! Tänkte att vi kunde badat tunna men ja, kom på det lite sent så hinner inte elda upp den nu.. Blir en annan helg istället! Klart slut. 

55 dagar kvar till studenten, jag där av längtan! 

Puss K 





Studentkryssning

Kategori: Allmänt

Hej! 

Har haft så jävla roligt på kryssningen, värt varenda krona! Orkar inte ta upp allt vi gjort men kan säga att det var bland det roligaste jag har gjort iallafall! 
Var full i över 24 timmar och drack goda och fina drinkar! Dansa gick nästan inte för det var sjukt mycket folk och alla knuffades, men försökte några gånger iallafall! Var i alla möjliga olika hytter också, med trevligt och otrevligt folk och att igår sitta och lyssna på kareoken var skit kul! Ett minus var dock att många i personalen var otrevliga och spydiga, inte okej! 

På väg av båten så gick det en tjej framför mig och släpade resväskan 3 meter bakom sig så jag råkade sparka till den några gånger, hon blev så jävla sur och vände sig om och sa " kan sluta sparka på min väska?" Jag med alkohol i mig förklarade att man får skylla sig själv när man inte drar väskan närmre sig själv. Hon va så jävla grinig! Hahaha, typ nästan det roligaste på hela resan! Efter det så gick Emilia och jag runt och sparkade på min väska och larvade oss och garvade! Kommer fan aldrig glömma det alltså.. 

Bartendern "flörta" lite med mig också, jag fick mig riktiga skratt, va skit kul! 
Så jag tackar alla som var med på resan! 

Puss K




Gos, tatuering & kryssning

Kategori: Allmänt

Hej! 

Har haft en jättebra helg även om det inte har hänt så mycket. Alex kom hit i fredags kväll och vi myste lite bara.
Igår så vet jag inte vad vi gjorde helt ärligt, vi gick en promenad med angus och han stack och tränade, sen kom han tillbaka och vi såg på en film. Jag somnade, såklart och efter ett tag så väcker han mig och vill åka in till stan och käka så det gjorde vi mitt i natten! Åkte runt lite och skjutsade hem hans syster innan vi drog oss hem och låg och snackade tills klockan var typ fyra på natten, sen somnade vi. Väckte honom vid tolv idag och vi åkte och handlade, gick med angus och lagade mat. En riktig myshelg kan man säga! Tror det behövdes också så. Men det har vart jättemysigt! Tycker dock synd om honom som ska jobba natt i en vecka nu. 

Imorgon blir det att jobba för min del, känns rätt bra eftersom det inte blev något förra veckan. Sen efter jobbet ska vi åka och titta på tatueringar och kanske beställa tid för en till mig! Åh vad jag längtar! Sen hoppas jag verkligen att min klänning har kommit som jag ska ha på tisdag då det äntligen är dags för studentkryssningen! Som jag har väntat och längtat och nu är det snart dags! Underbart! 

Puss K



Aktivitetsdag

Kategori: Allmänt

Hej! 
Har haft en underbar dag idag! 
Jag och Alex bestämde oss för att dra till Norrköping och shoppa litegrann, ja till honom, för jag har inte mycket pengar kvar nu eftersom det är kryssningen nästa vecka som jag vill spara till! Men jag hittade ändå några trosor och köpte present till angus som fyller hela 7 år imorgon! Blev en flaska "hund öl" 0% alkohol med smak av nötkött och innehåller b-vitamin! Sen blev det lite smått och gott att tugga på också! Till Alex hittade vi rätt mycket, tröjor, kalsonger, byxor, strumpor och skor! Va faktiskt riktigt kul att shoppa killkläder måste jag säga! Sen åkte vi runt lite till olika affärer i Norrköping och kikade och sen drog vi oss hemåt. Blev en heldag där och vi kom inte hem förrän vid 19 då vi bara tog det lugnt innan han åkte och gymmade. 

Jo! Det va nån äcklig gammal gubbe som helt random nöp mig i rumpan också? Wtf? Blev så chockad och skärrad att jag inte visste vad jag skulle göra så jag bara gick på (vilket jag ångrar nu i efterhand såklart).. 

Förövrigt har det vart en superbra dag så jag är jättenöjd! Imorgon blir det tillbaka till skolan som jag verkligen inte har nån lust med, vill att den ska ta slut nu.. Men nästa vecka är det påsklov och studentkryssning så jag kämpar på denna vecka!

Btw, vaknade imorse och hade en fästing fastbiten på magen, paniken som uppstod var inte rolig och jag fick ett fint märke efter den! Det är nog den enda som någonsin tagit en tugga av mig, känner mig mycket vacker! 

Puss K



Warm cuddling

Kategori: Allmänt

Hallå! 

Har haft en supermysig helg! I fredags så kom Alex, vi gjorde inte så mycket, hade det mest chill och tittade på tv. Igår så vaknade han inte förrän typ vid tolv och min mage kurrade så jag trodde den skulle spricka, så vi gick upp och lagade lunch! Haha, sen gjorde vi inte speciellt mycket, hade en riktig mysdag och njöt mest av närheten. På kvällen åkte han och gymmade och kom sen tillbaka så vi fick skynda oss till Ica innan dom stängde och handlade lite att käka. Väl hemma så blev det en dusch och sen somnade jag som en gris i soffan, stackars Alex, haha. Så sen gick vi och la oss. Idag åkte vi in till Nyköping och handlade nya blommor till mitt rum, dom var jättefina! Ville bara ha gröna, inga blommor som blommar eller hur man ska säga, sen rosa krukor till dom! Tog en sväng in på Elgiganten och sen Mio bara för att kika lite innan vi drog hem igen. Åt mat och sen gick vi en långpromenad på en timme och en kvart med angus, var riktigt skönt ute! Känns ingen skillnad på om man är ute eller inne helt ärligt! Sen nu har han dragit till gymmet. 

Är riktigt nöjd över hur helgen har varit och imorgon är jag ledig också! Wonderful! 

Puss K




Högsta betyg

Kategori: Allmänt

Hallå! 

Gud vad jag njuter av livet just nu! Sitter i solen och steker med angus och väntar på att Alex ska komma! Blir att handla lite och sen bara ha det underbart!  Ensam hemma i helgen, helt underbart! Och nya bilen är klar också så mamma och Ola hämtar den idag när dom vart på sjukhuset i Eskilstuna! Blir kul att se den en sväng innan dom drar, men har en liten tår i ögat, aldrig får jag se vår älskade gamla Toyota någe mer. Kanske låter löjligt men det känns helt hemskt. 

Idag hade vi tal i skolan också, på svenskan, jag blev riktigt nöjd över mitt och läraren med, fick massor uppfyllt på A nivån så kan inte vara bättre! Men jag hade egentligen ett rätt löjligt ämne jämfört med dom andra, jag snackade om att jag tycker man borde sätta upp kameror i skolan, en annan pratade om att det är fel med abort och visade en film om hur fostren ser ut när man gör en abort, den hade armar och ben och va helt trasig.. Då mådde jag sjukt dåligt, kunde inte ens titta klart. En annan pratade om att det är fel med djurförsök och visade också en film, precis i början smällde dom igen en grind på hunden jätte hårt, då slutade jag titta och ville bara hem och gosa och pussa på angus.. Va riktigt jobbigt att lyssna på och se. 

Men nu ska jag vara positiv! Lyssnar på lite Ted Gärdestad just nu och känner mig som världens största tönt men det tänker jag va idag! Varför bry sig om andra hela jävla tiden? Jag trivs bra i mig själv just nu och därför tänker jag fortsätta lyssna medan angus biter sönder sin leksak han fått! 

Puss K


Stackarn tappade gosedjuret på golvet och väntar på att jag ska plocka upp det, därför han ligger och stirrar sådant! Haha

Han har ingen näsa kvar! Hahah

April april

Kategori: Allmänt

Hallå! Jobba och tjäna pengar, det är grejer det! Trivs otroligt bra på jobbet och sköter det mesta själv nu faktiskt! Alla patienter säger att jag är så duktig och hon som skolar in mig också. Fick även ta prov på mamma igår, kändes lite läskigt men gick utmärkt om jag får säga det själv! Idag så har det vart en jävligt seg dag men ändå chill i skolan, haft tal i engelskan och prov på hälsan, båda två gick över förväntan! Särskilt eftersom jag inte visste att vi hade prov förrän imorse! 

Har läst sn idag och jag måste säga att deras aprilskämt var otroligt kul! Höll på och skratta ihjäl mig åt "Sten Hård"! Haha. Annars har det bara vart lite småskämt på Facebook med att polisen ska börja med cykelkörkort och att man får betala för fyllecell! Och sen kör ju någon årligen med "jag är gravid!", börjar tröttna på det nu. Själv lurade jag angus imorse och sa att det stod en älg utanför fönstret, han gick så på det! 
Har dock inte blivit utsatt för något personligt skämt, eller jo, Alex ska komma och körde med "april april, jag kommer inte!", men måste säga att den var dålig så kanske kör nått elakt mot honom ist! Hehe. Nu är han nog här om ca 10 min så ska väl göra mig lite fin i kanten! 

Puss K