kariinekstrand

En kvinna på glid

Kategori: Allmänt

Hej! 
Känner att bloggen uppdaterar sig långsamt, men känner mig inte direkt sugen på att skriva något och känns inte som att jag haft så mycket tid. 

Livet flyter på som vanligt, praktik på sjukhuset på en rehab avdelning, (märklig tanke när man läser akutsjukvård). Men det går bra där, känns dock jobbigt när jag vet att det är tre veckor kvar om man räknar med denna veckan, för det är fruktansvärt tråkigt! Jag tycker om personalen och så men rehab är verkligen ingenting för mig. Jag vill arbeta där det är fart och fläkt och med en rad olika sjukdomar! Inte bara med stroke. Men snart är det över! 

I torsdags så kom mitt hjärta hit så vi var hos Cecilia och träffade glidarna i fredags, gjorde sushi vilket var jätte gott, och satt och spelade och pratade. Super mys! 

På lördagen så var det bakis dag (speciellt för Niclas) så vi myste bara en massa! 

På söndagen så köpte vi lite spel till Kinect och hans Xbox så vi spelade lite! Det var super kul! 

Igår så åkte han tyvärr hem.. Men av en bra anledning, han har fått jobb! Så det känns jätte bra! Och så kommer han hit nästa fredag igen! Super skönt!  

Puss K





Jobb och slit

Kategori: Allmänt

Hej! 
Ja jag vet att det var längesen jag uppdaterade! Men jag har haft fullt upp på praktiken, och nu jobbar jag i helgen också. Men det går bra och är rätt roligt! Så det är ju skönt. Tränar och har mig på mitt gåband också, nästan varje dag! Men nu har jag inte träffat hjärtat mitt på två veckor, men på torsdag kommer han äntligen! Tills på måndag då jag jobbar eftermiddag, så det känns helt underbart! Nu är jag trött och slut efter dagens jobb, längtar efter att krypa ner i sängen och gosa. 

Puss K



Usk student

Kategori: Allmänt

Hej världen! 

I tisdags så började min praktik så jag var där och kikade runt lite innan det började på riktigt på onsdagen. Jag tycker jätte mycket om min handledare, där har jag absolut ingenting att klaga på! Men jag får i princip inte göra någonting, känns som att jag går i ettan igen och gör min första praktik. Jag serverar mat och fika, tar manuellt blodtryck och puls och liknade och det är ju klart att det är vårduppgifter som måste göras, men jag vill göra mer! Jag vill bli kastad på med uppgifter så jag knappt hinner sitta ner! Men jag får mest stå vid sidan om och titta på. Så efter bara några timmar så är mina fötter döda och på kvällarna har jag haft ont i mina knän. Jag känner ju lixom att jag kan, jag vet att jag kan, men känns inte som jag blir riktigt litad på för att göra större saker. Men jag fick ändå ta blodsocker igår så det är ju alltid något! Försöker ta så mycket egna initiativ som möjligt också, så jag slipper sitta stilla. När jag inte gör något så känns det som dom andra i personalen tycker jag är lat, men det är ju inte jag som vill sitta ner eller bara titta på utan det är min handledare som tycker jag ska ta det lugnt och bara titta på nu i början. 

Men nu tar jag långhelg och tar nya tag på måndag och hoppas att jag får göra ännu mer då! Imorgon ska jag till stan med mamma, måste köpa ny bh för min bygel börjar titta ut och peta på min tutte. As skönt! 

Puss K



En underbar vecka

Kategori: Allmänt

Hallå! 

Har vart en vecka hos min fina nu, har varit helt underbart! 

På lördagen så skulle han göra högskoleprovet så jag kollade på tv under morgonen och efter lunch så kom hans syster och frågade om vi skulle gå och fika så vi drog oss ner till Gislaved city och pratade lite och fikade! 

Sen på måndagen så hade vi tänkt åka till Jönköping men eftersom stormen Simone skulle komma så tyckte vi det var en bättre ide att handla lite gott och bara mysa hela dagen. Det regnade så in i helvete hela tiden och fram emot kvällen så blåste det faktiskt på ganska bra! Vi satt inne och spelade spel med hans föräldrar och hade det trevligt! 

På tisdagen så tänkte vi att vi skulle åka till Halmstad och titta till stugan dom har och där var det rätt mycket som hänt, träd lite överallt och en lastbil i diket som fått ett träd över hytten. 

På onsdagen så hade vi bestämt att vi skulle åka till Halmstad igen och sova i deras stuga två nätter, var otroligt mysigt och jag lagade en god middag till oss två. På lördagen gjorde vi inte så mycket för det regnade och blåste så sjukt mycket. Men sen vid åtta på kvällen så kollade vi på en film där dom bowlade, och impulsiva som vi är så drog vi på oss jackorna och gick 30 min i totalt spöregn så jag var blöt enda in på kläderna och bowlade. Var super mysigt! Men det verkar inte gå så bra när vi ska bowla på våra namn, jag tänkte att den här gången säger jag till att det ska vara med två i, ja då fick jag heta Karii istället. Niclas fick ett K istället, Niklas. Hmm. Men han vann ju såklart, men han gick iväg en sväng så då tänkte jag att jag spelar åt honom så går det fortare, ja vad gör jag då? Slår en strike.. Älskar min tur den kvällen! 

Sen på fredagen så åkte vi hem och sen vidare till lager 157 för hans syster skulle köpa skor, var rätt mysigt! Och på kvällen blev det lite Kina mat och the walking dead! 

Igår så åkte vi ut till motorbanan med Tequila och släppte henne där så hon fick springa runt, då var hon påväg att hoppa ner och bada i en bäck som var där, ja hon älskar att bada! Sen fick jag köra några varv på motorbanan vilket var super kul! Växlade tom själv! Börjar lära mig det här lite nu. På kvällen sen så skulle vi hem till någon släkting till Niclas och fira honom för han fyllt år och han har typ världens största collie! Aldrig sett en så stor! Men han trodde han var lika liten som tequila så han ställde sig på mina ben när jag satt ner, ja det blev tungt! Sen bestämde vi oss för att åka hem och mysa och sitta uppe lite extra länge eftersom det var vår sista kväll, vad hände? Vi somnade vid tio.

Idag blev det riktigt tungt att åka hem och tårarna rann på rätt bra. Blir galen när jag vet att det dröjer tre veckor tills jag får träffa mitt hjärta igen! 

Jag har haft en otroligt underbar vecka med dig babe, jag är så lycklig att jag har dig och jag älskar dig otroligt mycket!❤️

Puss K











Ja ni kan ju jämföra Tequila och Basse!