kariinekstrand

Linköping och partey

Kategori: Allmänt

Hallå där! 

I fredags så åkte jag, Mirabelle, Emilia och Cecilia till Linköping, stället vi åkte till var riktigt b och mer för småbarn än oss. Men men, det var roligt iaf! Sen åkte vi till Norrköping och åt lunch innan vi åkte hem! På kvällen sen så förfestade vi hos Mirabelle med mycket skratt och musik innan vi drog oss till krogen! Där dansade vi seriöst i tre timmar, mina fötter var döda efter. Men det var en svenne och en korean och en turk som höll på med oss flera gånger! Jag puttade bort dom säkert 10 gånger innan jag sa till vakten så han kastade ut dom! Hahaha. 

Igår var jag inte så bakis då jag inte drack så värst mycket men jag var bara hemma och hade en myskväll! 

Idag så blev jag sjukt sugen på att åka in till stan så mamma följde med och jag köpte mig en vårjacka och en ny scarf till den! Jackan fanns dock inte i nån annan färg än svart men det höjde jag med en vit scarf! Lite vårigare! 

Puss K



En trött hund som varit ute och fiskat idag! 

Bestie

Kategori: Allmänt

Hej! 

Hade en rätt jobbig förra vecka med sjukdom men ja, jag fick ju två veckors lov iallafall så det är ju alltid något!
Kände mig dock vääääldigt ensam då jag inte träffat någon annan än familjen på en vecka så i lördags tog jag och bestie en sväng till stan och käkade souvlaki på Rhodos och en cider på det! Jätte mysigt trots att det blev lite förstört när vissa inte kan se en gräns. 
Men efter det så drog vi en kort sväng till olearys för en cider innan vi drog oss hemåt. 

Igår så drog jag till Cecilia och trots det fina vädret så låg vi inne och tittade på the walking dead och sen gamla avsnitt av paradise hotel, från 2009 var det och det var så sjukt töntigt så vi låg bara och garvade åt hur "schhhtefan" hade fisit så francheskas lugg stod rakt ut (vilket den gjorde). 

Idag så kom Cecilia hit istället och gissa vad vi gjorde? Tittade på greys och låg och garva åt folk där istället. 

Det är trevligare att ligga och titta serie med en bestie än att ligga och titta serie själv! 

Imorgon vet jag inte vad som händer men känns mycket möjligt att vi ses igen! Och på fredag ska Cecilia, jag, Mirabelle och Emilia åka iväg och göra något på dagen för att sen avsluta med att utgång! 

Puss K



Party, skor och aggression

Kategori: Allmänt

Hallå! 

Gud vad det har hänt grejer så jag vet inte ens var jag ska börja! Men jag börjar lite sorgligt för att fortsätta med något bra och avsluta med aggressivitet! 

Jag har blivit singel, känns oerhört tråkigt samtidigt som jag känner mig lättad. Jag och Niclas hade det bra ihop och vi har gjort mycket roligt och haft många skratt ihop, men för mig så funkade det inte längre, oavsett hur mycket jag försökte så jag gav upp tillslut. Jag hade inte energin mer. Men livet går vidare även om det var tungt. 

I onsdags så var det studentfest på krogen! Jag, Emilia, Cecilia och Mirabelle var hemma hos mig och förfestade (lite för mycket) och sen drog vi oss in till stan! På bussen så gick någon fram och bad busschauffören stanna, fattade inget alls först men sen går folk ut och pissar och busschauffören väntar! Haha har fan aldrig varit med om något liknande! 
Väl inne på krogen så var det rätt bra med folk och drinkarna flödade på. Hade innan bestämt mig för att inte vara med på nån bild som läggs upp på Facebook efteråt. Ja självklart blev jag det ändå.. Men ja, såg ut som ett helvete. Temat var på bokstaven T och jag var tandsköterska, Emilia en tjuv, Cecilia teletubbis och Mirabelle törnrosa! Träffade under kvällen mycket trevligt folk men även några riktiga idioter. Hälsade på både den ena och den andra som jag aldrig sett förut och som jag inte minns än idag. Dansade, drack en aning för mycket, ramlade och fick blåmärken! Men fan vad allt var värt, hade så sjukt kul med mina tjejer! Emilia sov hos mig under natten så vi pratade rätt mycket och jag minns kanske hälften! Hon träffade dock en pudding! Haha. Tack för en trevlig kväll! 

Imorgon drar jag och bästis till Stockholm och ska ha det riktigt mysigt! Längtar sådant! 

Jag köpte även lite grejer på zalando häromdagen som dök upp idag! Och jag har nu hittat dom perfekta skorna till balen! Dom ska jag ha även om det är 10 cm klack så jag blir lång så in i helvete! Jag äääääälskar dom! Även en super fin klänning till studenten! Underbart!  


Jag blev så sjukt jävla arg när jag såg finalen på paradise hotell!! Vafan är det för stil Jeppe kör med!? Har han inget jävla samvete!? Tycker han är helt otrolig alltså.. Vore jag hans mamma så skulle jag smiska honom så fucking hårt med en jävligt varm stekpanna och avsluta med att köra upp den så långt i röven att han dör! Så arg är jag. En riktig jävla hor kuk fitt äckel kille!! Åh vad jag hatar honom! Aina var gånger tusen mer värd pengarna än honom!! Och han hade ju fan ändå fått pengar!! Mer tillochmed! Usch och fy på sådana människor! 

Det var allt för mig mina kära vänner,

Puss K