kariinekstrand

Klasskiva

Kategori: Allmänt

Hallå! 

Var ju klasskiva igår men innan dess så var vi hos Emilia och fikade och Cecilia var även med! Var mysigt att sitta på golvet faktiskt, kändes som ett riktigt studentboende! Haha
Men sen förfestade vi lite och drog till rocken för en drink innan vi begav oss till Rhodos för lite mat och nomineringar man fick av alla i klassen. Själv blev jag klassens haffare så det var väl lite roligt! Allt stämde in på alla så det var rätt kul. 

Sen när alla hade ätit så begav vi oss till olearys för att parta lite. Emilia fick vi dock fixa en taxi till ganska snabbt då hon inte mådde så bra men vi andra stannade kvar och drack shot efter shot och dansade på rätt bra. Var skönt att inte vara speciellt full även fast jag drack rätt mycket så jag minns idag i princip allt! När krogen stängde så skulle Emma följa mig till bt för min sista buss hem, men väl där så ringde hon sin pojkvän som fick skjutsa hem mig vilket var riktigt snällt gjort! 

Idag var jag dock jävligt seg och lite snurrig i huvudet men det var ju bara en smådetalj, hehe. Malin Erik och Freija var här och åt också och det var mysigt att gosa lite med skruttan. 

Jag har även nu fått reda på lite slutbetyg och jag har uppnåt mina mål! C i svenska 3 och C i engelska! Super nöjd då jag egentligen mest slappat i år men ja, har man ett läshuvud så har man! Haha (skrytmånsen) 

Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är helt slut! 

Puss K 







Arbete, födelsedag och klasskiva

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Har haft en riktigt lugn vecka med mys med mannen min till sällskap. Igår kom dock bestie så vi solade lite, snackade lite skit och drack några glas vin. Precis det jag kände att jag behövde! Blev dock lite på lyset båda två men äsch, det gick ju över under natten.
 
Nu sitter jag här på mitt kära jobb som är helt dött idag (känns väl lite otursbringade att säga det på ett sjukhus kanske) men ja. Vi har haft en patient hittills och vi öppnade för en halvtimme sen. Men AK mottagningen är stängd idag så PK patienter blir vi utan. Antagligen därför det är extra lugnt.
Men jag slutar klockan ett idag så då ska jag pallra mig ner på stan för att möta upp Cecilia så vi ska gå lite på stan innan vi drar oss hem till Emilia för att fika och fira att hon fyllde år i Onsdags! Sen efter det så drar vi oss till Rhodos restaurang för att käka en matbit hela klassen och sen är det dags för utgång!
 
Ha det bra i regnrusket!
 
Puss K

Kärlek, födelsedag och jobb

Kategori: Allmänt

Hej! Har haft en bra helg med lite smått och gott. 

I fredags så åkte jag äntligen till mitt hjärta (som jag längtat) och vi hade det riktigt mysigt med sol och gos tills jag tillslut somnade i soffan vid halv tolv vilket är typiskt mig när vi kollar film.. Lite halvtokig sådär men det får han leva med! Haha

Igår så fick jag bege mig hem skapligt för att fira Ola som fyllde år och Malin, Freija och Erik var här dom med vilket var jättetrevligt. Drack gott och åt gott innan Alex kom och hämtade mig och vi åkte in till stan för att träffa hans vänner på rocken en stund innan vi begav oss hem. 

Idag så var det samma sak, upp skapligt för att åka hem och fira morsdag. Blev att klippa gräsmattan i samma sväng. Malin och Freija kom en stund nu på kvällen och käkade med oss också så jag fick gosa lite med lilla tjejen. Sen gjorde jag dom sällskap en bit hem med angus så han också fick komma ut. Imorgon blir det upp tidigt för att jobba, var ett tag sen så ska bli riktigt roligt faktiskt!  

Nu dröjer det troligen till onsdag innan jag får träffa min älskling igen. Jag är så lycklig som har dig, du får mig alltid att skratta och le och att njuta av livet. Jag tycker om dig så otroligt mycket hjärtat mitt!❤️

Puss K





Sommar på landet

Kategori: Allmänt

Hej hallå! 

Hade en jättemysig helg med Alex med tunnbad, jordgubbar och solning samt massor av mys! Va även ledig i måndags då jag inte jobbade och Alex skulle jobba eftermiddag så jag stannade en natt till! 

Igår va det dock skola men bara till elva så va rätt chill ändå! Sen skyndade jag och Emilia till stadsbussen så vi skulle hinna med bussarna hem. Väl hemma hände det inte så mycket, satt en stund ute på framsidan med mamma i solen men var så fruktansvärt varmt så det gick inte så länge. 

Idag är jag ledig igen vilket är jätteskönt så när mamma slutar så ska vi åka och handla och ha en myskväll ikväll då Ola åker till Bergö. 

23 dagar kvar till studenten, knappt något alls! Woho! 

Puss K 





Efterlängtade bestie

Kategori: Allmänt

Hallå där köp blåbär! 

Veckan har gått snabbt och inte hänt så värst mycket, umgicks med pojken i tisdags och har vart ledig sen dess. Idag var det dock en snabbis till skolan för två lektioner innan det var dags att dra hem. Ensam hemma i helgen, otroligt skönt! Ikväll kommer bestie Cecilia så vi ska mysa lite, dricka lite vin och jäger och ta igen allt vi missat med varandra, ska bli jättekul! Imorgon drar jag till babe och på kvällen ska vi äntligen gå på Godzilla! Ska bli så kuuuul! Ska tvinga honom att laga mat till mig också nu när jag gjort det så många gånger, får se om jag lyckas släppa kontrollen och inte lägga mig i bara.. 

28 dagar till studenten, jag dör av längtan! 

Puss K 



Ingen tid för vila

Kategori: Allmänt

Hej! 

Hade en bra dag med hjärtat i lördags med oxelömarknad och mys. Hittade äntligen piercing till högst upp på mitt öra (som jag har letat..) så jag köpte mig tre stycken så jag har lite att välja mellan! Annars så tyckte jag inte direkt att det fanns så mycket att köpa. 

Igår var det en snabbis till skolan för näst sista nationella, så jävla skönt det blir att slippa göra den där skiten sen! 
Sen var jag hemma och tog det lugnt för jag kände mig lite krasslig. 

Blev att jag blev hemma idag men mår bättre nu så ska pallra mig in till stan snart då klassen ska träffas för att snacka igenom allt till studenten. Efter det så ska jag träffa Alex! Men nu ska jag bege mig ut för en sväng med Angus! 

Puss K



Onödig vecka

Kategori: Allmänt

Hej! 
Har haft en otroligt jobbig vecka hittills och jag har vart helt slut. Energin har varit som bortblåst även om jag sovit 11 timmar om nätterna. Men idag fick jag träffa min älskling och kramas lite vilket gjorde att jag nu känner mig åtminstone lite bättre och lite mer uppskattad! 

Imorgon blir det två lektioner och sen ska jag träffa Alex och hitta på något kul innan vi drar på bio på kvällen! Supermys! 

Känner av att det inte är långt kvar till studenten nu när evenemangen om studentveckan strömmar in på Facebook. Känns overkligt och ändå så underbart❤️ 

Puss K



Beppe

Kategori: Allmänt

Nämen hallå! 

Har haft en riktigt bra vecka med mycket ledigt och tid med hjärtat mitt! 

I onsdags så var det Beppe och det spöregnade vilket sög. Blev genomsur och texten på mössan blev lite utdragen men jag kan ändå se vad det står. Men vi gick runt lite på nico och skrev lite sen drog vi en snabbis till vallarna innan Alex kom och hämtade mig och vi drog hem för att mysa. 
Igår gjorde vi inte speciellt mycket, fick åka till brandebol för att lämna saker till mamma och Ola som var på Bergö. 

Idag skulle Alex tyvärr jobba och åkte tidigt imorse, hade svårt att somna om efter då det blev så himla tomt i sängen. 
Ikväll kommer Malin, Erik och Freija över och käkar lite och jag ska passa på att gosa med lillpluttan! Ska bli så mysigt! 

Bara fredag men känns som om det vore söndag. Hur skönt som helst! 

Puss K