kariinekstrand

Snor, skratt och sleepover

Kategori: Allmänt

Hallå! 

Hade jätte roligt igår på campus då vi skulle öva till vårat gymnasiearbete som är praktiskt. Emilia skulle då spela min och mirabelles patient. Det gick bra till en början men sen spårade det ur när Mirabelle kom klampandes mot Emilia som satt i rullstolen och jag säger "här kommer din dotter Liselott" helt spontant, vilket blev ett asgarv och alla började bygga på, det slutade med att jag jagade Emilia med en plastarm och tafsade på Mirabelle med den! Haha, många glada skratt och ont i magen! 

På eftermiddagen gick jag sen hem istället för att gå till skolan för en lektion då jag hade ont i huvudet. Idag vaknade jag med snorig näsa och ont i kroppen, ja förkylningen ska väl komma till mig med! Men var tur att jag var ledig idag så det bara blir imorgon att vara hemma.

Hoppas bara att jag är frisk till på lördag för då ska jag till bästa Cecilia och mysa och göra sushi samt en sleepover! Så myspys! 

Puss K




Clothes

Kategori: Allmänt

Blä och fy och usch vad jag är trött på vissa människor just nu. Sådana som inte överhuvudtaget lyssnar utan tolkar allt på sitt sätt. Varför gör man så? 
Sådana personer är inte värda att lägga ner ett skit på. 

Idag var jag ledig så jag vaknade såklart halv sju, men låg kvar till nio och tittade på greys! Sen följde jag med in till stan då Malin skulle köpa en jacka, så jag köpte ett par nya tights då alla gått sönder. Nu är Malin och Freija här så jag får gosa lite med snuttan!  

Puss K



En liten söt bild vi tog igår på campus! 

Beroende, transor och skratt

Kategori: Allmänt

Helt jävla fast i greys anatomy just nu, jag har ju tittat förut men inte från säsong 1-6, utan började där någonstans vid 6. Sen har jag bara sett tidigare avsnitt på tv när dom går titt som tätt, men nu när jag valde att titta allt från början så är jag helt fast och kan inte sluta, jag gör inget annat känns det som! Kan inte tänka på annat för den delen heller. Och nu när jag fått nya schemat och är ledig måndagar och torsdagar så blir det inte lättare att sluta titta! Men imorgon så ska jag plugga lite hälsopedagogik som det är prov på på fredag, och sen har jag veckans avsnitt av paradise hotel att se också, det ser jag fram emot! 

Hade idag även gymnasiearbete på campus där vi skulle öva och sen filma en del och skicka in för att få respons på vad vi kan ändra. (Varför ser man alltid ut och låter som en kossa när man filmas?) blev roligt att skicka in den! Men vi övade först med dockor vi har för att få testa lite bara, dom väger väl typ 60 kilo och vi fick en man med bröst och snopp, men snoppen trillade bara av hela tiden vilket fick oss på spåret att börja skratta! Men sen blev det en lunch på stan innan en sista lektion i skolan. Varit en rofylld dag måste jag säga! 

*snart student, snart undersköterska med jobb, snart snart snart, kämpa* 

Puss K




Fit for fight

Kategori: Allmänt





Tänkte att nä nu jävlar ska jag få en fin rumpa, fina ben, och få bort kärlekshandtagen,  så jag börjar idag! Ska man vara fin så får man lida pin! 

Puss K

Jullov

Kategori: Allmänt

Hej! 

Har haft ett underbart lov, varit med min kära i en och en halv vecka och bara njutit! Vi var på bio häromdagen och såg på hundraåringen, den var helt okej! 3/5 stjärnor skulle jag nog säga! Det bästa var när man fick se tillbaka i hans liv, förutom det så var den lite för överdriven för min smak, men så är det väl! 

Igår så tittade solen fram så vi gick en promenad ute på femöre och njöt av den lilla värmen som fanns och av varandra. Det var underbart. 

Idag så åker Niclas hem och jag får sova för mig själv, det kommer bli alldeles för tomt och ensamt. Men det är ju så det blir när man bor 30 mil ifrån varandra. Men jag hoppas att det kommer ändras snart, iallafall i år! 

Nu är det bara en termin kvar i skolan, sen tar jag äntligen studenten! 

Puss K






2013

Kategori: Allmänt

2013 har nog varit bland det bästa året i mitt liv. Hade en otroligt bra praktik i början av året där jag lärde mig mycket och hade roliga arbetskamrater och handledare. Jag fyllde arton och fick för första gången gå på krogen och dricka lagligt. Jag hade i somras ett så sjukt roligt sommarjobb, super bra tider, bra miljö och bra betalt. Träffade även vänner för livet, vänner som jag tycker om oerhört mycket. 

Jag har även varit på Ullared för första gången, och upptäckt Småland. Och i Småland träffade jag den som har gjort mitt år något otroligt underbart, den som jag hoppas spendera resten av mina år med, Niclas. Du betyder oerhört mycket för mig och du har gjort mig så lycklig att det inte går att förklara! 

Detta året hoppas jag blir minst lika underbart, studentkryssning, studentfester, studenten. 
Att få börja jobba och tjäna mina egna pengar så att jag sen kan flytta hemifrån, förhoppningsvis ihop med min kära. 

Puss K




Jag älskar dig