kariinekstrand

Jag älskar dig mitt hjärta

Kategori: Allmänt

Hellu! Helt otroligt vilken helg jag har haft! Tror aldrig jag haft så mysigt som då. Jag var nere hos Niclas, han kom i torsdags och sen åkte vi till honom på fredagen. Då hade vi bara allmänt mysigt och drack lite och lagade mat och så! Sen på lördagen stack vi till Anderstorp och där har dom en stor motorbana och eftersom Niclas jobbar där emellanåt så har han nycklar. Så vi körde in där och sen fick jag köra! Kom upp till 120, då fick Niclas ont i magen! Haha. Men var sjukt kul! Inte många 17 åringar utan körkort som fått köra där, så det var rätt häftigt! Sen åkte vi runt lite i Gislaved och kikade och sen på kvällen blev det bara mys. På söndagen sen så åkte vi till Halmstad och träffade hans föräldrar och så badade vi lite i en pool som fanns där. Sen åkte vi hem och handlade och åkte sen till nån sjö med hans vänner Helen och Hampus, där badade grabbarna och så grillade vi! Sen när vi skulle hem så var det rätt mörkt, vi fick då gå på en liten djursafari med orm, padda och fladdermus! Klev inte på något som tur var!

Igår så var det bara en mys dag, vi låg i sängen till klockan 12 typ och sen handlade vi lite och åkte hem igen. Sen gick vi och la oss igen och gick upp fram emot 16 eller nått sånt och lagade mat, blev rätt gott måste jag säga! Senare sen på kvällen åt vi kräftor, dom var rätt dyra men fan så stora och goda dom var! Var verkligen värt pengarna! Sen kollade vi bara på film. Efter filmen så skulle vi gå och duscha och då plockade min fina fram ljus och tände i badrummet, är han inte romantisk?! Sen somnade vi som stockar.

Idag blev det hemfärd.. Men fick skjuts hem då hans mamma skulle hämta nått bord i Linköping så då tänkte hon att hon ändå kunde skjutsa hem mig och det var ju jätte snällt! Så Niclas och jag fick några extra timmar i bilen iaf. Sen lämnade dom av mig här och jag kan för Guds skull inte förstå hur mycket man kan sakna en person efter bara 2 timmar? Hur är det möjligt? Men bara 6 dagar kvar, sen kommer han igen för då fyller jag 18!! Så tiden går fort! Nu ska jag visa lite bilder för mamma från helgen, vi hörs.

Puss K

https://cdn1.cdnme.se/2176587/7-3/pic_51f8003ae087c35829a66ecf.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2176587/7-3/pic_51f8003ae087c35829a66ecf.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2176587/7-3/pic_51f8003ae087c35829a66ecf.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2176587/7-3/pic_51f8003ae087c35829a66ecf.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2176587/7-3/pic_51f80933ddf2b329d0369c30.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2176587/7-3/pic_51f80933ddf2b329d0369c30.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2176587/7-3/pic_51f80a24e087c35c93a70473.jpg" class="image">

Glidning & kalsonger

Kategori: Allmänt

Hej! Jobbat i kiosken i två dagar nu, vart riktigt skönt faktiskt! Ett no däremot är att det varje kväll vart fel summa i kassan. Måste vara nått fel på kassa apparaten alltså. Jag ger ju inte bort mer eller tar mindre betalt? Nått stämmer ju inte.. Blir galen! Hatar att räkna den jäveln! Men ja. Igår kom morfar helt plötsligt upp i kiosken och skulle gå en glidning, synd det inte var jag som skulle glida. Men vi pratade lite och det var jätte trevligt att få se honom igen. Han tittade mycket på en bok så när han åkte så bestämde jag mig att jag skulle köpa den åt honom! Så får vi se när han får den! Ha den på lut lixom!

Idag har jag jobbat jobbat jobbat och så fick vi leverans med glassbilen så lådan är full igen! Och imorse kom mamma och väckte mig och jag har en kudde som jag brukar ha mellan mina knän då jag har ont i dom, då låg örngottet brevid mig och kudden bakom huvudet. Hur lyckades jag med det är en bra fråga? Och när hon började skratta och sa "va är det här?" Så trodde jag av någon märklig anledning att det var kalsonger? Suck.

När jag kom hem så hade mamma dukat upp massor av mys på baksidan som vi smaskade upp! Och sen ikväll har vi tittat på "små citroner gula". Ganska förutsägbar men bra!

Har märkt dom senaste dagarna att jag har svårt att släppa jobbet när jag kommit hem. Ligger och rabblar hela glidningen innan jag ska sova typ. Pratar inte heller om annat känns det som. Är rätt tråkigt måste jag säga. Men jag försöker släppa det! Har dock ont i mitt knä hela tiden. Blir inte bättre heller. Måste gå till läkaren med det i höst. Bara en vecka kvar nu tills min älskling kommer och hämtar mig och vi ska åka ner till honom! Längtar super mycket!

Puss K

Andar, finns dom?

Kategori: Allmänt

Hej hallå!
Inte förrän idag har jag ens tänkt tanken, tanken på att det finns andar i fortet. Jag gick idag med min grupp som jag guideade och sen försvann fyra ur min grupp på vägen tillbaka och jag såg gassluss dörren öppnas, en man gick ut. Jag trodde det var någon ur min grupp eftersom några försvann. Men sen dök dom upp från verkstaden. Jag tänkte då på att det säkert var Cecilias grupp och jag började då gå ut. Jag fick igenom gasslussen och på andra sidan stod Cecilia med sin grupp. Alla var där. Ingen hade gått förbi henne. Jag vet inte heller hur dörren stängdes för jag såg bara när den öppnades och sen var den stängd. Mannen var det ingen som hittade. Ingen kan heller gå in i fortet utan nyckel. Min stora fråga nu är, hur fan ska jag klara av det här resten av sommaren? Jag som är mer rädd för andar än för mördare. Jag har så ont i magen för det här just nu. Usch vad jag hatar det. Jag vill inte se sånt där! Vill inte vill inte vill inte! Försvinn!!

Puss K

Sommar, sol och kärlek

Kategori: Allmänt

Hej! Jag hatar detta blogg helvete. Skrev ett långt och bra inlägg men nej, då försvann allt. Ahhhhhh!! Jag skriver nu bara kortfattat för jag pallar inte.

I fredags så kom Niclas och överraskade mig på jobbet med en guidening vilket var så trevligt så! När jag sen slutat åkte vi och handlade för vi skulle vara ensamma i helgen.
När vi sen kom hem så kommer tokfan med en otroligt fin ros och en ask med choklad hjärtan! Gissa om jag blev glad!

I lördags så ville vi åka till Eskilstuna och gå på parken zoo, men eftersom pengarna inte riktigt räckte till det så åkte vi till nävekvarn och tittade lite istället! När vi kom hem så hade gubbfan till granne tjärat sin altan så det luktade faan! Och det uttryckte jag högt och tydligt också. Så vi gick in och jag öppnade mitt fönster och satte på den värsta musiken han kunde tänka sig. Sen när han var klar och gick till baksidan så följde musiken efter på hög volym.

På kvällen åt vi räkor och myste till titanic som vi sagt att vi skulle se men som inte blivit av. Gud så vacker film.

I söndags så åkte vi ut till Bergö och solade och badade eftersom vi inte kunde sitta ute på altanen pga stanken men det var också vääääldigt varmt! Så vi badade här ute istället och spelade lite pingis. Sen åkte han tyvärr hem för han skulle jobba igår. Men nästa gång åker jag ner till honom och det ska bli jätte kul!

Igår låg mamma och jag på altanen här ute och solade och lyssnade på sommarpratarna, det var skoj! Men idag blir det hemfärd för jag ska jobba imorgon, sex dagar. Sen ledig i en dag och sedan jobba igen. Hmm.

Puss K

Sommar och sol

Kategori: Allmänt

Hej! Hela veckan som va var faktiskt jätte kul! Jobbat hela dagarna och haft det skönt på kvällarna då jag vart ensam hemma! Sen igår när jag hade jobbat klart så packade jag min väska och drog ut till mamma och Ola Bergö och det har bara vart underbart! Jättefint väder och så. Kastade lite med mitt kastspö från bryggan igår också, men jag fick inget.. Tyvärr. Sovit skönt har jag också gjort! Speciellt inatt! Sov i ca 10 timmar! Man slappnar verkligen av här ute. Imorgon jobbar jag igen , men då sitter jag i kiosken så det blir rätt lugnt och när jag slutar så ska mamma och jag åka in till stan och shoppa lite saker jag behöver, ser jag fram emot! Jobbar även bara fyra dagar den här veckan så på fredag kommer min älskling! Som jag längtar!

Puss K