kariinekstrand

We're never getting back together

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag vid 8 vilket inte var så konstigt eftersom jag somnade vid nio igår kväll då jag var supertrött! 
Men när jag vaknade så fick jag en hund som skulle ligga på mig och pussas vilket var riktigt mysigt. Gick upp och åt frukost och sen började jag städa mitt rum, har dammtorkat och dammsugit och kastat masssssor av saker så nu är det rent och fint! Sen tog jag en lång prommis med Angus och tog lite fina bilder i det underbara vädret och efter det så dammsög och dammtorkade resten av huset, elr ja dammtorkade badrummet iallafall :) Musiken har vart på hela tiden och den fick mig att städ dansa, grannarna och dom som gick förbi måste tyckt att jag var knäpp, men vafan, jag var glad och hade roligt så skiter i vad dom tkr! Ikväll blir det myskväll med mamma och jag tänkte ge henne ett litet förslag från min sida om morgon dagen och jag hoppas verkligen att hon säger ja!                                                                                                                                              
 
All natural
 

Hemfärd

Kategori: Allmänt

Dom här två dagarna har jag haft riktigt kul, inte haft så kul på länge faktiskt! Men idag blev det tråkigt att åka hem såklart. Igår blev det lite shopping, men ingenting inhandlat. Inatt har jag legat vaken och bubblat och pratat hela natten, sovit ca 2-3 timmar kanske. Men det var helt klart värt det, så mysigt som det var! När jag kom hem så mötte lilla söta Emilia mig och vi gick och pratade i någon timme tills hennes buss gick så jag fick sitta och vänta på min mor som skulle komma och hämta upp mig! Jag mår riktigt bra idag ska jag säga, superbra! Och äntligen fick jag instagram på mobilen som inte funkade förut! Så ni kan följa mig där också på KariinEkstrand :)
 

Den hemliga dagen!

Kategori: Allmänt

Haft en rolig dag på min hemliga resa med min hemliga vem, nu är jag hemma hos min andra hemliga vän med skägg som sitter och diskuterar bilar! Väldigt roligt då det va ett tag sen jag träffade dom båda :) Har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu, tyvärr. Förutom att jag saknar min lilla Angus plutt!
H

Jag är stark, inte stark men stark.

Kategori: Allmänt

Igår så satt jag och mamma uppe till ett på natten ungefär och myste vid "Bad boys" som gick på tv! Idag var vi in till stan och letade jacka, men eftersom jag redan vet en jag vill ha i Oxelösund så finns det ju såklart ingen annan.. Men den är väldigt dyr (1500kr) och därför åkte jag in till stan och tittade, men hittade såklart ingen. Så imorgon ska min kära mor köpa den till mig! Imorgon är hela dagen planerad med hemlisar, ska bli riktigt kul! Nu är jag hemma och gosar med min fina vovve och får nog lägga mig skapligt ikväll! 
 
Tack, nu kan jag gå vidare!
 

Höstlov!

Kategori: Allmänt

Ja vad ska man säga.. Var supertrött igår så jag somnade i soffan vilket resulterade i att jag snarkade jääääätte mycket. Efter en stund väcker mamma mig och säger att jag ska lägga mig i sängen istället och då supertrött som jag var så fick jag för mig att hon sa att vi ska gå och röka och ta lite nikotin så jag gick i sömnen fram till bakside dörren och tog fram en cigg, mamma kom upp i trappen och frågar vad jag håller på med och att jag inte röker varav jag blir skit sur och kastar ciggen på fönster brädan och säger skit it då! Och sen vaknade jag till och båda börjar gapskratta.. Såhär blir man efter skolan när man är helt slut! Idag är det bara mamma och jag hemma så vi har köpt en pumpa och fixat till lite fint och sen tagit en lååång dusch och testade min nya hårinpackning och sen tog jag en ansiktsmask och fixade till mig rejält med både krämer och andra grejer! Nu ska vi titta på "Brokeback moutain" vilket är en av mina favorit filmer! 

Aka med sylt

Kategori: Allmänt

 
Hallåååå, idag är jag lycklig! Mitt humör är på topp med den nya skjortan på mig som jag köpte igår som jag tycker är otroligt fin! :) Idag va det aka och sylt i skolan, någon hade busat på skylten som det skulle stå pannkaka på och det tyckte jag och Lovisa var hysteriskt kul! Enligt henne är jag även främlingsfientlig i matkön då jag inte vill stå direkt efter någon jag inte känner utan alltid vill att Emilia eller hon ska stå framför mig, jag vill vara i mitten! Nu har jag samma lektion till halv 5 men då vi har en snäll lärare så får vi gå när vi vill, vilket jag gillar! Sen ska jag åka hem och sen in till stan igen med mamma och Ola då vi ska handla och Ola ska kolla på skor, smakråd ni vet! Nu vill Emilia gå en promenad i skolan så hon stressar mig med mitt inlägg! Pussssss

Bjuder på dessa!

Kategori: Allmänt

 

Otursdag

Kategori: Allmänt

Inte min turdag idag, på idrotten så körde vi fia med knuff och jag satte basketbollen 1000 gånger innan men när vi väl spelade så failade jag hela tiden + att vi körde med två andra klasser och sen efter det så körde vi dodgeball och eftersom jag är livrädd för bollar så ville jag inte vara med så det gick ju som det gick.. Nu när vi har specialpedagogik så tog jag en data som det var slut på batteri i och då hämtade jag en ny, men dataskåpet gick dom första 50 ggr inte att öppna så det tog ett tag. Öppnade nya datan och batteriet dog i den med, efter det så var jag tvungen att hämta en laddare och den räckte inte till min bänk från uttaget så jag fick gå och hämta en skarvsladd med det blev också för kort så då fick jag flytta bak, sen funkar typ inte shift knappen vilket är jätte kul när man skriver ett skolarbete! Sen får jag åka bussen hem då mamma inte kunde hämta mig.. Och den bussen är proppfull! Vilken skit dag! Hoppas den ordnar till sig fram mot kvällen! 
 
ALIBABA!

Kalasbyxorna

Kategori: Allmänt

Hej! Tyvärr blev det inget inlägg igår men det berodde på att det inte hände ett piss helt ärligt!  
Men idag har det iallafall hänt lite grejer! Lovisa va sjuk och gick hem från vården som vi har på Campus och då satt jag och Emilia som hade jätte tråkigt och var lite hyperaktiva och klädde ut oss, eller ja, jag klädde ut mig.. Strumpbyxor på huvudet, halsduk och vantar, sen stod jag och vinkade till alla inne på enskilda! 
Hade ingen labb idag så jag slutade vid tre och tog kvart över tre bussen hem från skolan. Skulle behöva plugga lite vård, men jag har verkligen ingen lust att läsa om andningsorganens sjukdomar och cirkulationen.. 
Jag önskar att jag var färdigutbildad nu som ambulanssjuksköterska och flyttat hemifrån och allt, men endå så önskar jag inte det. Jag vet att jag kommer sakna skolan när jag väl börjat jobba och jag vet att jag kommer sakna min mor när jag har flyttat, så det får komma med åren istället! 
 
Såhär söt var jag med kalasbyxor på huvudet!

Tandborst incidenten

Kategori: Allmänt

Hellu, igår på kvällskvisten när jag kom hem, eller ja vid två inatt, så skulle jag upp och borsta tänderna, mamma sov. Jag gick in i badrummet och skulle ta tandborsten då jag känner att den är blöt.. Min kära mor hade tagit min! Och imorse så skulle jag säga det till henne samtidigt som jag skulle ta min tandborste igen, jag känner då att den är blöt, igen.. Mamma ursäktade iallafall sitt misstag med att hon alltid haft en rosa tandborste som jag nu hade, tur hon inte ville ha mitt saliv iallafall! Jag sov till 10 idag och är trött fortfarande, inte så konstigt då jag vanligtvis sover 10-13 timmar per natt. Idag blir en mysdag om ingen hör av sig och vill hitta på något roligt, jag är sugen på en film dag! Så bara hör av er om någon är sugen på det! //K
 
                                               

Fredag!!!!!

Kategori: Allmänt

Imorse var jag på nyckelteatern som är personer med down syndrom som spelar. 
Hur duktiga som helst och sjukt söta! Alla på scenen var jätte glada och tyckte det va jätte kul och jag blev varm i hela kroppen av deras lycka! Ett riktigt stort plus för dom! Nu sitter jag i soffan med mjukisar, ett glas vin och kära datan och ska ha myskväll med mamma då Ola är på Bergö och myser med Angus! Vi ska snart laga mat och då blir det bakad potatis med räkor och crab fish, lite lagom nyttigt sådär! Helt slut efter veckan så den här helgen ska jag bara njuta utav och jag hoppas att den går riktigt sakta! 
 
-5 Kg

Bästavän

Kategori: Allmänt

Emilias "pojkvän" pratar med mat i munnen i matsalen, Lovisas "pojkvän" och hon bråkar efter att hon försökt klämma ner 30 chokladbollar i magen på honom! Och här sitter jag som en fjant med musik i öronen! 
Har troligtvis planer för dagen, vi får se hur det blir med dom efter samma lektion med samma lärare i 4 timmar, läraren som hatar mig! Jag sov 10 timmar inatt men är fortfarande trött, skulle kunna sova i 100 år till i det tråkiga höstmörkret. Jag saknar sommaren så fruktansvärt mycket, värmen, havet, Bergö. Mina små mysiga fika stunder med Ellen, mina vakna nätter ute på altanen på Bergö med min familj, naken nattbadet med månen som lyser, soluppgången som speglar sig i havet. Istället blir det bara kallare, mörkare, fulare. Usch och fy!
Hejdå sommaren!

Harry Potta och den flygande fladderfittan!

Kategori: Allmänt

Stress stress stress till denna jävla buss, ska börja gå till Nyköping istället!
1000 saker att göra i skolan men jag orkar ingenting.
Nu börjar det bli dags att göra någonting åt saken!
I helgen är planerna osäkra, men förhoppningsvis blir det av iaf! Jag tänker hela dagarna att det är fredag så jag blir väldigt ledsen när det visar sig att det bara är onsdag, men veckan har gått fort än så länge så det blir snart helg! Lovisa kastar miniräknare, Emilia ramlar och jag har skadeglädje. Vilka underbara vänner jag har!
 
Kom ketchup så går vi

Dagens dag

Kategori: Allmänt

Bad imorse, fick stressa till bussen som nu helt plötsligt skulle få för sig att komma lite tidigare än vanligt!
När jag väl kom till badhuset så fick jag den där känslan av att vara barn igen! Jag kunde inte sluta skratta och fick kallsup efter kallsup! Jag och Emilia sprang bort till vatten rutchkanorna och åkte säkert 10 gånger på rad och skrattade lika mycket varje gång Emilia kom ner på den där och man såg bara huvudet som stack upp och hon flinade som om hon aldrig gjort någonting roligare! Jag höll på att skratta ihjäl mig. Efter halva skoldagen så fick jag reda på att sista lektionen var inställd (jippi!) så fick sluta tidigare, plus att jag fick D på mitt muntliga ;) Mamma skulle hämta mig men då blev det ju inte så, så tog bussen hem och när jag kommer hem så säger mamma att vi ska åka till stan och panta burkar.. Precis vad jag längtade efter.. In till stan i 2 timmar och sen hem gå med Angus och sätta mig i soffan.. Ingen aptit idag, alltså ingen mat. Nu har jag försökt fixa den här jävla bloggen i 2 timmar! Nu är jag helt slut. När jag flyttar hemifrån så tänker jag inte bo såhär, jag tänker bo precis i centrum i Stockholm och slippa pendlande på 40 min varje dag. Usch usch usch. Snart blir det att ensam krypa ner i en kall omysig säng och önska att jag hade sällskap. Natti natti! ;*
 Bjuder på den här vackra bilden idag, på så bra humör är jag ;)

Ensam är aldrig svag

Kategori: Allmänt

Det är jobbigt att vara stark när man går igenom bland det jobbigaste i livet.
Jag försöker varje dag att hålla mig stark.
Jag kämpar som fan.
Men ibland brister det. 
Men om jag ska tala sanning,
så saknar jag dig inte ett dugg.