kariinekstrand

Plugg, bebis & operation

Kategori: Allmänt

Hej! 
Dom senaste två veckorna har jag i princip bara pluggat på kvällarna inför ett prov i akutsjukvård. Tror aldrig jag pluggat såhär mycket till nått! Var om 8 sjukdomar som gällde akut buk, sen före under och efter operation och sen smärta, smärtlindring. Fruktansvärt. Har inte kunnat sova någonting för den där skiten. Vaknat jätte tidigt på morgonen även dom gånger jag lagt mig sent. Men idag äntligen, så kunde jag sova! Var nog för att jag slappnade av eftersom provet var igår. Svarade på alla frågor men vågar inte säga hur det gick. 

Har vart förkyld sen i tisdags också, haft lite feber och snorat utav helvete. Min näsa är nu trasig så att säga. Men idag mår jag rätt bra, men kände när jag gick upp imorse att jag var sjukt trött och helt ihjäl typ, så jag gick och la mig igen. 

Imorgon ska jag plugga och på eftermiddagen träffa bästa vännen Cecilia! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men hon ville till iitala outlet i Nyköping så vi drar oss väl en sväng dit! 

Malin (min låtsas syster) fick barn i tisdags också! Så sjukt söt! En liten tjej som heter Freja! Längtar efter att då träffa henne! 

Nu ikväll blir det mys, mamma opererades ju i onsdags och allt gick bra så hon kom hem igår och är på bättrings vägen! Så nu tar jag hand om henne! 

Puss K




Du, jag, vi

Kategori: Allmänt

Hej hallå! 
Har haft en helt underbar helg med min fina! 
I fredags så kom han tills jag slutade och hämtade upp mig i skolan, trevlans såklart! Vi åkte hem och åt och myste lite innan det var dags att dra sig tillbaka mot Nyköping för att gå på bio, blev "familjetrippen". Skulle inte kunna rekommendera den, men den var inte sjukt dålig, men inget för varken mig eller Niclas! 

På lördagen så åkte vi in till Nyköping och gick på stan lite, fick fin fina trosor att hjärtat och sen köpte jag lite tröjor och en kjol! Där var vi iallafall i några timmar och det var super trevligt! 

Igår så vaknade vi båda jätte tidigt så vi körde en mysmorgon, titta på tv och kramas. Hur mysigt som helst! Gick sen upp och åt lyxfrukost för att sen bege oss ut på baksidan och klyva ved. Stod och pratade under tiden så det var helt okej! Sen på kvällen åkte vi iväg med Angus och gick en sväng med honom innan vi återgick till att ligga i sängen och mysa för att han skulle åka. Men sen var det tyvärr dags. 

Vaknade imorse halv sex, kunde sen inte somna om. Tror det var för tomt i sängen, inte var det trevligt och utfyllt av kärleken iallafall. 

Bara två veckor kvar, sen en vecka ihop. Underbart! 

Puss K❤️



Wonderful boy

Kategori: Allmänt

Hej! Hade en underbar dag med min fina i lördags och även igår! Vi åkte iväg på eftermiddagen och släppte Angus, vi gick en bit och sen ut på en åker, där kastade vi lite dummis! För er som inte vet vad det är så är det en tung påse i princip som han ska hämta. Fungerar som hämta pinnen ungefär. Hade med oss visselpipa till honom också så jag sprang iväg mot en dike och ställde mig, då kom han i världens fart och sprang rakt ner i diket, där var det såklart fullt med lera. Blev att åka hem och duscha honom, han luktade riktigt illa. Sen låg vi i sängen och myste bara hela kvällen, ja, alltså jag och Niclas dårå! Kunde inte sluta förundras över vad som fanns under hans plåster! 

Igår så låg vi i sängen så länge vi kunde och bara myste, var otroligt skönt! Och nu är det bara några dagar kvar till fredag då han äntligen kommer hit en helg! Underbart! ❤️ 
Vi har hur mycket som helst att prata om också, vi pratar ihjäl oss! Flera timmar per dag och har hela tiden något att säga! Känns fantastiskt att vara så förälskad! 😍

Puss K


 
Ja nu var det plåstret han hade i helgen inte genomskinligt! Därför kunde jag inte se vad som fanns under tyvärr..

Ja jag är lycklig hela långa veckan ut

Kategori: Allmänt

Hej världen! 
Dags att uppdatera lite tror jag. 
Fick efter över ett dygns väntan på tisdag lunch det samtal som jag väntat på, från Niclas! Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag var så glad över att höra den hesa underbara rösten i telefonen att allt var okej! Jag kunde sen inte sluta prata med honom, vi har i princip snackat konstant sen dess och det känns underbart! 

Har hunnit mycket i skolan också, samt fått godkänt på mitt kursbrev i akutsjukvård! Glad? Ja! Så nu i helgen kan jag släppa allt och bara vara, inte nog med det! Min älskling kommer imorgon över natten då hans mamma skulle upp till Stockholm så han fick åka med på bussen för en billig peng! Klart som fan man passar på då! Han mår ju även rätt bra nu så det är härligt! Blir att bara njuta av varandras närhet! 

Angus var tokig imorse också, låg och rullade sig i min säng och fnyste och myste! Så obeskrivligt söt! 

Mycket utropstecken, jag vet, men jag är så lycklig så det inte går att beskriva!❤️

Puss K





Hur mår du

Kategori: Allmänt

Den här känslan när jag inte vet, den är jobbig. Jag har inte pratat med honom på över ett dygn. Det här är bland det jobbigaste jag vart med om. Jag har gråtit när jag vart vaken, jag har gråtit mig till sömns, jag gråter i sömnen. Jag orkar inte vänta längre, jag vill prata med honom nu, höra hans röst så jag kan andas ut. Han ligger fortfarande på intensiven men ska flyttas till avdelning idag förhoppningsvis. Jag vet att han kommer ringa direkt, men det är jobbigt att vänta. Jag vill veta hur han mår, jag vill ta hand om honom. Jag vill inte lämna hans sida. Jag har som tur är hans mamma som ringer mig så fort hon hört nått, men det är jobbigt ändå. Jag vill inte att han ska ha ont eller vara ensam. Jag älskar dig gubben, obeskrivligt mycket. Föralltid❤️ 

Puss K