kariinekstrand

Förevigt babe

Kategori: Allmänt

Hej! 
Åkte till Niclas i onsdags och har haft det helt underbart! På torsdagen gick han i skolan så vi gjorde inte så mycket den dagen! Men på fredagen så gav vi oss av till Göteborg! Var väldigt läskigt att åka i Göteborg då vi var rädda att hamna där spårvagnarna skulle åka, men gick rätt bra! Vi gick på universeum vilket var rätt häftigt! Ja, tills vi kom till regnskogen för där flög det runt fåglar och fjärilar och apor hoppade omkring. Var jätte läskigt och jag fick panik så vi hoppade över den delen även fast det var det största. Men fick se ödlor, fiskar och ormar! Så jag var nöjd ändå! 
Sen gick vi in till nordstan och shoppade lite innan vi åkte hem! 

På kvällen så skulle vi på fest hos Niclas kompis Jim så vi förfestade hos Hampus och Helén med tacos! Sen gick vi en 40 min promenad för att komma till Jim. Väl där så minns jag väl hälften av allt. Var förlovad den natten, men bestämde oss som nyktra att vänta tills han flyttat hit istället! Haha. Men ja, var sjukt kul iaf! 

Lördagen blev bara bakismys! Åkte på kvällen till anderstorps motorbana för att titta när dom körde med motorcyklar, var rätt häftigt faktiskt! 

Men idag åkte jag hem, jag höll på att gråta ögonen ur mig. Jag ville inte, verkligen inte. Och speciellt så ville jag inte då Niclas ska opereras för sin struma och jag känner mig jätte nervös, även fast jag vet att det kommer gå bra. Men jag vill vara med, finnas där, veta hur allt går för hjärtat mitt. Jag är så förälskad att jag snart spricker! Vart ska jag ta vägen när du inte är här? Jag är tom utan dig ❤️

Puss K







Gislaved, Göteborg & party

Kategori: Allmänt

Hallå där! 
Idag, äntligen, så bär det av till min fina i Gislaved! Har längtat sjukt mycket! 
Trodde dock att jag hade lektion idag men tydligen så hade jag inte det så jag har bokat en buss som går vid kvart i tre. Men då hinner jag i lugn och ro göra i ordning allt! Kommer dock bli lite segt att sitta på bussen i tre och en halv timme men det är totalvärt det! 

Drar med mig lite plugg som jag kan göra imorgon när älskling är i skolan, får se om jag lyckas få ut nått. Men sen på fredag ska vi till Göteborg och gå på universeum! Ska bli sjukt kul! Sen gå lite på stan och käka lunch på nå trevligt ställe såklart! På kvällen sen så ska vi på fest hos Jim så jag hoppas att det blir trevligt! Lördag blir väl sen en bakisdag med bara massa mys! 

Puss K




Foto, vänner och kärlek

Kategori: Allmänt

Hej! 
Vart en ganska lungn helg måste jag säga, vart skönt! Få vila upp sig lite inför morgondagen som bara kommer bestå av föreläsning om njurarna.. Suck. 
Men bara två och en halv dag kvar sen åker jag till Gislaved och träffar min fina! 
Dom har dock satt skolfotot på fredag, skit kul. Nej. Med tanke på att det är det sista någonsin. Men spenderar hellre tid hos Niclas än det där fotot där man alltid ser ut som en flodhäst och alltid blinkar. 

Träffade bästa Cecilia igår och hade en myskväll med film och dipp! Men under andra filmen så somnade hon så sött så jag drog mig hemåt och sov jag med! 

Idag bokade jag studentkryssningen! Ska dela hytt med Emilia! 
Jag är så sjukt pepp nu så det är helt sinnessjukt! Festa hela natten och hela dagen! 

Nä nu ska jag duka fram lite räkor som vi ska mysa med ikväll! 

Puss K





Allt som allt

Kategori: Allmänt

Hej världen, och Emilia! 
Älsklingen var här i helgen, dock så hade jag en dålig helg så jag var bara sur och ledsen hela tiden. Förlåt! 

Men på lördagen spelade vi bowling borta vid rosvalla vilket var jätte kul! Gissa vem som vann? Ja inte var det jag iaf! Men lyckades ändå få en strike! Woho! 

Nu i veckan så har det inte hänt så mycket helt ärligt. Vart i skolan och lite så, ja tråkigt! Är så fruktansvärt skoltrött just nu, vill bara krypa under täcket på morgonen. Jag vet inte heller vad jag ska göra åt det, hjälp!? 

Fick min nya bäddmadrass igår så mamma och jag städade mitt rum och fixade lite, den var hur skön som helst! Lakanen räcker dock inte då madrassen är ca 10 cm tjock eller nå sånt. Hm. Får fixa nya! 

Nu i helgen så händer väl inte så mycket, kanske träffa busfia Cecilia om jag har tur! Nästa helg så åker jag dock till Niclas! Ska bli underbart skönt att få komma hemifrån lite nu! Det behöver jag! 

Puss K





Mys pys pös

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Haft en underbar helg men min fina! 

I torsdags så hade jag sovmorgon och mamma skulle då skjutsa mig till skolan, vi pratade lite om Niclas och så och helt plötsligt kom vi fram till att han skulle kunna komma samma dag om han ville istället för fredagen! Så Niclas kastade sig i bilen och for hit! Så han hämtade mig lagom när jag slutat skolan! Kvällen bestod då av mys! 

Fredagen kom och jag skulle ju såklart till skolan, usch. Så han skjutsade in mig. Satt sen i skolan och bara väntade på att dagen skulle ta slut så jag skulle få åka hem! Så när jag slutade så stack vi och handlade lite inför helgen! 
På kvällen sen så kom Cecilia och förfestade innan det var dags för krogen! Hände helt ärligt inte så mycket där, fullt med folk och jag tappade bort i princip alla. Så Niclas och jag satt ner och pratade lite innan vi bestämde oss för att dra oss hemåt! Väl hemma så somnade vi som grisar. 

På lördagen vaknade vi väldigt tidigt men låg kvar i sängen och myste i några timmar innan vi kände att magen kurrade så vi gick upp och gjorde pizza! Perfekt efter en kväll på krogen! 
Sen satt vi i soffan med täcket runt oss hela dagen och tittade på film och hade det allmänt mysigt i varandras närhet! 
På kvällen så åt vi kräftor, dyra som fan! Men goda var dom! La oss sen ganska skapligt då vi båda var jätte trötta. Igår sen så åkte vi och köpte glass och satte oss i solen ute vid läget och tittade ut över havet. Var så himla fint väder så kändes skönt att göra det! Ta vara på iaf litegrann på den sista sommarvärmen! 
När kvällen kom så åt vi och packade hans grejer och lite så innan han skulle åka hem. Han åkte runt tio ungefär, så han kom hem vid ett. Jag själv satt och grät ögonen ur mig även fast han kommer hit igen på fredag! 

Har allt som allt haft en underbar helg med hjärtat mitt med mycket skratt och massor med mys! 

Puss K



Party plånkan

Kategori: Allmänt

Hej!
Haft en super helg!
I fredags så hade jag endast en lektion så jag hade sovmorgon och trängdes på bussen hem! Sen när jag kom hem så tog jag det bara lugnt och kollade serie eftersom jag var ensam hemma! Emma skrev sen på kvällen om jag och Cecilia skulle hänga med till lotsen då det var bartömning (25kr för allt). Så vi drog in men det regnade så var Inge folk alls. Var där ett tag men sen drog vi hem, vågade inte ta mig hem helt själv då jag var rätt full och inte visste om jag skulle lyckas ta mig av på rätt ställe så jag sov hos Cecilia istället!

På morgonen så var jag bakis och gömde mig för Cecilias kattunge som attackerade mig och mina stackars fötter. Sen tog vi bussen till Ockle city och åt på long, var sjukt gott med lite Kina mat! Eller lite och lite, åt så jag storknade. Sen tog vi bussen istället för att gå i 15 minuter för vi orkade verkligen inte. Busskort är bra! Sen kollade vi på serie och senare lagade vi mat och så sov vi!

Idag vaknade jag tidigare och satt i vardagsrummet och pratade med Niclas då vi knappt pratat under helgen! Sen så åt vi frulle och jag dammsög. Sen åkte Cecilia hem! Jag pluggade akutsjukvård och är klar med nästan hela uppgiften, bara en kvar! Sen har jag myst med familjen och min älskade hund som jag inte träffat sen i tisdags! Bara 5 dagar till min älskade kommer!

Puss K