kariinekstrand

Gott nytt år

Kategori: Allmänt

Hej hallå alla vänner! 
Har inte blivit något upplagt på senaste tiden för jag helt enkelt inte haft någon lust att skriva något och har inte heller haft tid. 

Jag hoppas att alla har ett underbart jullov, det har iallafall jag! Är just nu nere i Gislaved hos min starka man och har det mysigt! Men imorgon åker vi till mig för att fira nyår då jag inte var hemma förra året. Det hoppas jag blir trevligt. 

Julen har vart helt okej, men rätt dött då det bara var mamma, jag och Ola. Men god mat blev det iallafall! 

Gott nytt år! 
Puss K



Mer jul

Kategori: Allmänt

Hallå hej! 

Snart är det julafton! Endast två dagar kvar och har i helgen städat och handlat sista julklappen som jag blev otroligt nöjd med! 

Jag har dock vaknat väldigt tidigt i helgen, igår vid sju och idag klockan sex, men då gick jag upp för mamma var vaken och sen kom Ola upp så vi tittade på film och jag myste med täcket i soffan! 

Nu kollar jag på solsidan och tänkte sova snart, ska in till stan vid sju imorgon och handla och besikta bilen! 

Puss K




En av människans äldsta behov är att ha någon som undrar var man är när man inte kommer hem på kvällen- Margaret Meed

Kategori: Allmänt


Kärlek föds ur glädjen att se på varandra, får näring ur behovet av att vara tillsammans och fulländas av det omöjliga i att vara åtskilda- José Marti


Kärlek, ordet som värmer

Kategori: Allmänt

Hej! 

Den här helgen har hjärtat mitt varit här, vi skulle gått på bio men det blev tyvärr inte så. I fredags så hämtade han mig på praktiken så vi åkte och handlade och sen hem och myste. I lördags så skulle det vara julmarknad i Nyköping så vi drog oss in dit. Var inte ett enda stånd där! Fy vad dåligt! Men vi gick runt lite på stan istället och handlade lite julklappar. Igår så fick vi ett ryck och åkte till Katrineholm på deras julmarknad på djulö! Det var inte så mycket där direkt, men hittade ett halsband. Sen åkte vi runt lite och visade var jag bodde när jag var liten, tog även en sväng till kyrkogården och tände ljus hos mormor, på tisdag är det 9 år sen som hon gick bort och jag saknar henne fortfarande lika mycket. På tisdag har jag och Niclas ett halvår och jag älskar honom bara mer och mer.

Jag har även köpt så sjukt snygga skor som jag älskar! 

Praktiken är snart slut, har tre dagar kvar på avdelningen och en dag med sjukgymnast och arbetsterapeut och en dag på lab, något som blir roligt ändå! 

Puss K