kariinekstrand

Hur var det nu då

Kategori: Allmänt

Hej! 

Nu är det ett bra tag sen jag skrev men ska försöka skriva lite om allt som hänt.

Teneriffa var helt underbart, sola, bad i havet och poolen och bara ha semester. Det var välbehövligt för oss båda. 
Maten däremot var väl inget som lockar mig tillbaka, kan ju säga att det godaste vi åt på hela resan var när vi skulle hem och åt på Burgerking på flygplatsen. Haha nej men vissa saker var absolut goda. Vi åt lunch ute några gånger och däribland calamares som var 100 gånger godare än hemma! Sen har jag ätit mojo, nån sorts sås eller nått som man i princip kunde ha till allt men jag älskade att doppa bröd i den. Vi hade även all-inclusive så vi kunde äta hamburgare och pommes från 11-18 samt dricka hur mycket vi ville. Vi drack fina drinkar och även mycket rom på hotellet. Hade det chill helt enkelt. Var flera dagar på stranden och badade i havet som va ca 22 grader och stora vågor. Vi var även på loro parque som var ett "zoo" och såg både det ena och det andra man inte kan hitta i Sverige som tex späckhuggare, riktigt häftigt. Sen var vi ute på en catamaran och såg valar. Vi var på Siam park som var ett vattenland och åkte rätt skapligt med rutchbanor eller vad man ska säga, trots att jag inte direkt tycker om sånt. Alex åkte en som gick rakt ner jätte fort och genom ett rör där det var hajar utanför, inte riktigt vad jag ville göra men såg lite häftigt ut. Sen har dom en vågmaskin som gav rätt stora vågor. Ja det var som sagt rätt kul! 

Sista dagen var vi på parmassage. Var hur skönt som helst och efteråt fick vi hoppa ner i en jacuzzi med en flaska champagne och lite choklad. 

Resan hem var tråkig för man ville ju liksom inte hem men ja, vad ska man göra. Vi skulle byta flyg i Berlin då det inte fanns några direktflyg och första planet var försenat så vi fick springa för att hinna byta plan. Vilket resulterade i att våra väskor inte hann med, men dom kom några dagar senare. 

Julen var inget märkvärdigt och nyår firades i ryssbergen på en fest med världens bästa nyårskyss. 

Nu efter kan jag väl inte påstå att det hänt så värst mycket. Har väl lite grann på g som jag inte vill berätta nu men det kommer så småningom. Mamma har opererats två veckor i rad nu för sina ögon och det känns skönt att det är gjort. Kanske man kan få tillbaka gamla mamma. 

Puss K