kariinekstrand

Lovely

Kategori: Allmänt

Hallå! Haft en underbar vecka nere hos mitt hjärta! Vi har inte gjort så mycket men det har vart mysigt ändå!

I måndags började vi titta på serien "the walking dead" och vi kunde inte sluta! Vi har under veckan tittar på dom tre säsongerna som finns och jag vill ha mer!

Vi var på Ullared också och jag har aldrig köpt såhär mycket kläder som jag gjorde! 14 tröjor och grejer till telefonen bland annat! Gick väl där i ungefär fem timmar tills vi gick ut, allt kostade ju i princip mellan 29-99 kr! Underbart! Gick på 2200 ungefär och jag kunde ite gjort något bättre med en del av min lön, i princip en helt ny garderob!

Sen har vi vart lite på motorbanan i Anderstorp men pga Niclas fail där han höll på att ta sönder bilar som kostar miljoner så sket vi i det sen!

Igår var vi i high chaparall och tittade på mudrace, alltså bilar som kör i lera och fastnar och grejer, var faktiskt riktigt kul! Sen åkte vi tåget där man blir rånad och en av dom som skulle råna gick faktiskt fram till mig och tog tag i min hand och tittade på mina ringar men sen ba "äsch". Så snällt att jag fick behålla dom!

Sen har vi bara myst hela veckan, vart skönt som fan såhär sista veckan innan skolan, ja skolan som börjar imorgon, usch.

Nu sitter jag på bussen som tar 3 timmar hem, men är snart hemma med svullna ögon efter all gråt!

Jag har haft den roligaste sommaren sen jag vet inte när, träffat nya vänner, vänner som jag kommer hålla hårt i! Jobbat, fått pengar. Och jag har umgåtts väldigt mycket med min älskling, det har vart underbart! Jag har gjort så mycket den här sommaren, många minnen för framtiden, för vintern. Jag har växt i mig själv, blivit en helt annan person, en bättre! Fått självförtroende, jag tänker hålla kvar som fan i det här nu! Mitt liv är underbart!❤

Puss K

Partey

Kategori: Allmänt

Hallå! Igår blev det lite party!

Började hemma hos Disa med lite matlagning, blev tacos! Satt och pratade lite och gjorde oss i ordning. Vid halv åtta kom mamma och hämtade oss för att skjutsa oss till Emma för förfest.

Väl där så satt vi och körde dryckesspel och vissa blev väl fullare än andra! Hade riktigt kul trots att jag spillde ut typ 3 glas, äsch då! Mycket skratt och prat!

Sen vid tio så drog vi oss in till stan för att gå på hamnmagasinet och parta lite, var sjukt mycket folk, hörde heller inte min egen röst för att vi satt precis vid högtalaren, men alla sjöng och tjoa! Senare så skulle vi flytta oss till en soffa istället, ja då kommer klantarslet fram i mig och jag snubblar och ramlar.. Fick hjälp upp iaf! Idag har jag dock riktigt ont i knät, inte så fint heller, helt svullet och dant!

Men vaknade upp med en baksmälla imorse och var tvungen att åka in till stan för att gå på banken och fixa lite med digipass och så. Kände mig awesome, eller?

På eftermiddagen sen så åkte jag till mina kära vänner på fortet för att prata om gårdagen. Riktigt trevligt! Ikväll sen blir det nog bara mat och ta det lugnt eftersom jag inte känner mig så pigg, men imorgon drar jag igång igen!

Puss K

Du är underbar

Kategori: Allmänt

Hej hallå! Haft en helt underbar vecka med mitt hjärta!
Vi har firat mig som fyllde år i onsdags och fick lite gäster. Sen på kvällen drog vi spontant ut till läget med Cecilia och jag tog min första lagliga drink! Så där satt vi ett tag och körde efter fest hos mig med "jag har aldrig". Super bra födelsedag!

Sen i torsdags så var vi på bio med Cecilia och Daniel och såg "grown ups 2", riktigt bra om jag får säga det! Sen blev det bara hem och mysa.

I fredags sen så var vi på Kolmården och aktade oss för dom vilda djuren. Åkte den där safarin och i början var det jätte läskigt för vi var så sjukt högt upp men sen när djuren började komma så var vi närmre marken och då var det bara häftigt! Var verkligen jätte trevligt med en dag på Kolmården och älsklingen, vi bara njöt av dagen med delfin show, safari, säl show och elefant bebisen! Var dock riktigt trötta i benen sen när vi kom hem!

Igår så tog vi det lugnt på dagen och bara myste med film. Sen på kvällen så åkte vi in och åt i hamnen i Nyköping då jag fick det i födelsedags present utav honom! Så vi satt ute under parasollen, myste och tittade på åskan som slog ner bara några kilometer bort. Passade även bra med middag igår då vi hade två månader ihop! Perfekt.

Idag så skulle jag dock jobba, så Niclas åkte hem medan jag stortjöt. Hur fan kan man älska någon så mycket att det gör ont i hela kroppen bara man tänker på personen? Det är iaf så jag känner. Det bara kittlas överallt!

Har allt som allt haft en super bra vecka! Jag är riktigt nöjd! Bara en vecka tills jag åker ner till Gislaved och jag håller på att längta ihjäl mig! ❤

18

Kategori: Allmänt

Hej hallå! Jobbat nu i sex dagar men i lördags så kom min älskling, så vi myste lite på kvällen. Sen har jag jobbat söndag måndag också, trots att Niclas vart här. Lite tråkigt men vi fick flera dagar ihop än räknat så det var det värt! Igår kväll sen så var det avslut med alla sommar glidare på fortet och det var riktigt trevligt! Vi gick på en glidning på Nyköpings hus (hörde ingenting och fattade inget av vad glidaren sa, men fick mig några härliga skratt med Cecilia iaf!) Sen promenerade vi till hamnmagasinet där vi blev bjudna på mat och det var riktigt gott och trevligt! Har haft en super sommar! Är så sjukt glad att jag tog det här jobbet så jag kan inte förklara! Haft så mycket skratt emellanåt så jag nästan kiknat! En sommar att minnas så att säga och även den bästa på länge!

Nu ikväll har Niclas jag och mamma tittat i lite fotoalbum från när jag var liten eftersom jag fyller år imorgon!! (En liten tradition) helt sjukt att jag fyller 18 år! Var ju nyss en liten plutt!

Börjar dagen imorgon med att åka och köpa en dosa snus och en trisslott, bara för att jag kan. Sen får jag lite främmande på eftermiddagen! På kvällen blir det sen bara lite mys med älsklingen och familjen!

I veckan har vi tänkt, jag och Niclas att vi ska åka till Kolmården och sen någon kväll ska han även bjuda mig på mat och bio! Hela veckan kommer bli helt underbar!

Puss K